خانومانه

طرز تهیه اسموتی شیر و خرما

طرز تهیه اسموتی شیر و خرما | شمسی خانوم

اسموتی شیر و خرما یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بسیار مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم

موز 2 عدد
خرما 5 عدد
پودر نارگیل 2 ق غذا خوری
کره بادام زمینی 2 ق غذاخوری
پودر دارچین 1/2 ق چای خوری
شیر 2 لیوان

طرز تهیه اسموتی شیر و خرما

آماده سازی مواد اسموتی

موزها را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید داخل نایلون یا ظرف دربسته قرار دهید و بگذارید داخل فریزر تا یخ بزند.

پوست کندن خرما

خرما را بشورید و داخل یک قابلمه مقداری آب بگذارید تا جوش بیاد زمانی که به جوش آمد خرما را برای ۲ دقیقه داخل آن ریخته سپس فوری با آب سرد آبکشی کنید. سپس با یک فشار دست به راحتی پوست خرما خارج می شود و هسته آن را نیز در بیاورید.

میکس کردن مواد

موزه های یخ زده را از فریرز خارج کنید و به همراه خرما و شیر و پودر دارچین داخل مخلوط کن بریزید می توانید از غذاساز یا گوشت کوب برقی نیز استفاده کنید.میکسر را روشن کرده و اجازه دهید مواد کاملا باهم مخلوط و پوره شوند.

مرحله آخر

وقتی تمام مواد یکدست شدند کره بادام زمینی را اضافه کرده و برای ۲۰ ثانیه میکسر را روشن کنید تا کره بادام زمینی با اسموتی مخلوط شود سپس اسموتی شیر و خرما را داخل لیوان ریخته و روی آن را با موزهای حلقه شده و پودر نارگیل تزئین کنید اسموتی خوشمزه خرما را همراه با کیک برای عصرانه یا صبحانه میل کنید.

نکته ها

  • برای خواص بیشتر از شیر بادام بجای شیر نیز می توانید استفاده کنید تا این اسموتی مقوی تر شود.
  • از مغزها مختلف مثل بادام و پسته برای اسموتی شیر و خرما می توانید استفاده کنید.
  • اگر دوست داشتید رنگ اسموتی تیره تر باشید 1 ق غذا خوری پودر کاکائو نیز می توانید به مخلوط اسموتی اضافه کنید.
  • می توانید از 2 ق غذا خوری چیا نیز برای اسموتی شیر و خرما استفاده کنید.
  • این مقدار حدود دو لیوان بزرگ به شما اسموتی شیر و خرما می دهد.
  • اگر این اسموتی با پودر سنجد مخلوط شود بسیار برای معده مفید می باشد.

شیرخرما
خرما

طرز تهیه کمپوت سیب

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *