طرز تهیه اسموتی موز و بادام | شمسی خانوم

طرز تهیه اسموتی موز و بادام

“اسموتی موز و بادام” یک نوشیدنی خاص و مقوی برای صبحانه است. این اسموتی در کنار املاح و مواد مقوی فراوان حاوی امگا۳ زیادی است که برای تمامی سنین به‌ ویژه کودکان در سن رشد یک نوشیدنی فوق‌العاده به‌حساب می‌‌آید.

مواد لازم

شیر بادام1 لیوان
موز1 عدد
بادام10 عدد
کره بادام زمینی1 ق غذاخوری
ماست خامه ای2 ق غذاخوری
وانیل1 ق چای خوری
عسل1 ق غذاخوری

طرز تهیه اسموتی موز و بادام

تهیه شیر بادام

برای اینکه این اسموتی مقوی باشد باید از شیر بادام بجای شیر استفاده کنیم پس ابتدا شیر بادام را تهیه کنید. حدود ۱ فنجان بادام معادل ۲۰۰ گرم بادام را به مدت ۸ ساعت یا می توانید یک شب در آب خیس بگذارید سپس پوستش را جدا کنید.

مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و ۴ لیوان آب اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند سپس یک پارچه تنظیف را داخل یک آبکش قرار دهید و شیر بادام را داخل آن ریخته و صاف کنید مایع بدست آمده شیر بادام خانگی می باشد باقی مانده آرد داخل پارچه را می توانید بگذارید خشک شود و به عنوان آرد بادام استفاد کنید.

مخلوط کردن مواد

بعد از تهیه شیر بادام باید اسموتی را حاضر کنیم تمام مواد را داخل میکسر ریخته و شیر بادام را اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید خوب میکس شود.

تهیه اسموتی موز و شیربادام

وقتی تمام مواد مخلوط شدند اسموتی غلیظی حاصل می شود آن را داخل لیوان ریخته و به دلخواه آن را با موز و پودر دارچین تزئین کنید و خنک بنوشید.

نکات

  • افزودن عسل اختیاری می باشد می توانید حذف کنید.
  • می توانید از شیر نارگیل نیز به جای شیربادام استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید می توانید مقداری یخ به اسموتی اضافه کنید و هم بزنید.
  • موز ها را قبل شروع کار حلقه کنید و داخل فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند.
  • برای مقوی شدن اسموتی می توانید خرما پوست گرفته شده را نیز اضافه کنید.

موز
شیر

طرز تهیه اسموتی شیر و خرما

طرز تهیه خورش زرشک

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *