طرز تهیه ترشی فلفل بیور | شمسی خانوم

طرز تهیه ترشی فلفل بیور

ترشی فلفل بیور که به ترشی همدان نیز معروف است برای همگان شهرت دارد. بیوَر یا فلفل همدانی نوعی فلفل است که بیشتر در شهر همدان مصرف می شود و طعم خوب و تندی ملایمی دارد. این نوع فلفل را می توان بصورت خام ، کبابی و … استفاده کرد. در شهر همدان از این فلفل بیشتر برای تهیه ترشی استفاده می کنند. شما هم می توانید این ترشی های خوشمزه را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

طرز تهیه ترشی انار

مواد لازم

فلفل بیور1 کیلو
سرکه2 لیوان
نمک2قاسق غذا خوری
سیر1بوته
آببه میزان لازم

طرز تهیه ترشی فلفل بیور

فلفل بیور

فلفل بیور را خوب بشویید و آبکشی نمایید تا خشک شود.

رفع تلخی ترشی فلفل بیور

در یک قابلمه به مقدار لازم آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، فلفل ها را داخل آب جوش بریزید. ۵ دقیقه زمان دهید تا فلفل بیور ها داخل آب بماند و تلخی اش گرفته شود.

آبکشی فلفل بیور

پس از این مرحله فلفل بیور را آبکشی کنید و در بین دستمال آشپزخانه قرار دهید.

پخت ترشی بیور

در این مرحله فلفل بیور را به همراه ۴ لیوان آب و سرکه به همراه نمک بر روی حرارت گذاشته زمان دهید به مدت ۱۰ دقیقه فلفل بیور پخته شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

پایان کار

سیرها را پوست گرفته و به فلفل بیور اضافه کنید و فلفل بیور را به همراه آب و سرکه ی پخته شده داخل شیشه بریزید و درب ظرف را ببندید و زمان دهید به مدت ۱۰ روز در یخچال بماند تا ترشی فلفل بیور جا بیفتد و سپس به همراه غذا نوش جان فرمائید.

نکته ها

  • برای عطر ترشی فلفل بیور می توانید از نعنا و ترخون استفاده نمائید.
  • تخم گشنیز می تواند در عطر ترشی کمک کند.
  • سعی کنید خیلی فلفل بیور را نپزید به دلیل اینکه لیز می شود.
  • فلفل بیور را می توانید به صورت خام هم در کنار غذا میل فرمائید.

فلفل تند
ترشی

طرز تهیه ترشی مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *