آشپزی, غذای اصلی

طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

خورش لوبیا چیتی | شمسی خانوم

مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا چیتی ساده

گوشت گوسفندی 250 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
رب 2 قاشق غذا خوری
لوبیا چیتی 100 گرم
آب لیموترش به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت لوبیا چیتی

مرحله اول

لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا هم راحت تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود سپس آبکش کنید البته می توانید برای تسریع در این کار یک خیار را با پوست نصف کنید و روی لوبیا چیتی قرار دهید.

مرحله دوم

پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر ریخته و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت خرد شده را که بهتر است قیمه ای خرد کنید به همراه پیاز و کمی فلفل سیاه و دارچین تفت دهید.

مرحله سوم

فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید تا کمی نرم شود حالا رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود و بعد لوبیا چیتی خیس خورده را اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد 3/4 پیمانه آب اضافه کنید و ابتدا حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا به جوش بیاد درب قابلمه باز باشد سپس درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید خورش با حرارت کم پخته و جا افتاده شود سپس در 10 دقیقه انتهایی کمی آب لیموترش به همراه نمک اضافه کنید و چاشنی های غذا را بالانس کنید و در انتها باید یک خورش غلیظ و کم آب داشته باشید و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی

  • می توانید از مرغ نیز در تهیه این خورش استفاده کنید.
  • آبلیمو را در انتها اضافه کنید تا رنگ خورش را کم نکند می توانید از پرک لیمو یا رب لیمو نیز استفاده کنید.
  • می توانید از چوب دارچین نیز استفاده کنید.
  • بجای رب می توانید از کمی پودر گوجه یا گوجه رنده شده نیز در تهیه این خورش استفاده کنید.

طرزتهیه خورشت سیب گلاب
طرزتهیه خورش زرشک
خورش
لوبیا_چیتی

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

  1. سارا گفت:

    من اول لوبیا و رو با آب میزارم بجوشه ابش و خالی میکنم سه بار این کارو میکنم تا جوش بیاد و آبش و خالی میکنم بعد تو قابلمه اول روغن میریزم بعد یه پیاز رنده شده و زردچوبه رو تفت میدن بعد بهش فلفل سیاه و قرمز و دوقاشق ادویه کاری اضافه میکنن و تفت میدم تاعطرش در بیاد بعد قارچ های اسلایس شده رو اضافه میکنم و تفت میدم و بعدش دوقاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنن و حسابی تفتش میدم و بعد لوبیاهای پخته شده رو ب سه لیوان اب اضافه میکنم و با شعله زیاد تا جوش بیاد بعد هم شعله رو کم میکنم تا جا بیفته و درآخر نمک و آبلیمو رو اضافه میکنم

  2. امیرحسین گفت:

    عالیه من یه رستورانی صبحانه لوبیا چیتی خوردم احتمالا گلپر ریخته بودن محشر بود ممنون از وبسایت خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *