آشپزی

طرز تهیه سمبوسه عربی

طرز تهیه سمبوسه عربی | شمسی خانوم

سمبوسه عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.

تنوع سمبوسه این روزها بسیار زیاد شده که از آن میان می‌توان به سمبوسه سبزیجات، سمبوسه مرغ و قارچ، سمبوسه پنیری، سمبوسه هندی، سمبوسه پیتزایی و … اشاره کرد. در واقع می‌توان نان سمبوسه یا خمیر را با هر ماده دل‌خواهی پر کرد و نام آن را تغییر داد اما آنچه مشترک است، استفاده از نان لواش و یا خمیر فیلو برای تهیه سمبوسه و سرخ‌کردن سمبوسه در حمام روغن داغ است.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه عربی

گوشت چرخ شده 250 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گشنیز و نعنا خرد شده 100 گرم
پودر زنجبیل 1/2 ق چایخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
نان لواش یا خمیر یوفکا به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه عربی

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و داخل تابه مناسبی ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا طلایی شود وقتی به این مرحله رسید زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم و گوشت چرخ شده را می افزاییم این مواد را تا جاییکه عطر ادویه ها بلند شود و گوشت تغییر رنگ دهد تفت می دهیم.

مرحله دوم

مواد گوشتی آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نان یا خمیر یوفکا را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش می دهیم و یک قاشق از مواد گوشتی خنک شده را در یک سمت از خمیر گذاشته و به شکل مثلثی می پیچیم تا انتهای نان همه سمبوسه ها را به همین شکل می پیچیم.(به شکل رولی هم می توانید سمبوسه ها را بپیچید)

مرحله چهارم

داخل تابه با دیواره بلند روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود و بعد سمبوسه ها را داخل روغن داغ شده می چینیم و کاملا دو سمت سمبوسه ها را سرخ می کنیم. زمانیکه طلایی شدند از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد.

نکات کلیدی

  • نان را بعد از برش داخل سفره بگذارید تا خشک و شکننده نشوند و به راحتی بتوان آن را پیچید.
  • از مقداری پودر زیره و پودر تخم گشنیز هم برای طعم دار کردن گوشت می توانید استفاده کنید.
  • در صورت تمایل از قارچ و فلفل دلمه ای هم می توانید در مواد گوشتی استفاده کنید.

طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه دلمه پیاز
Samosa
سمبوسه

نوشته های مرتبط

4 نظر در “طرز تهیه سمبوسه عربی

  1. سارا گفت:

    من عاشقه سمبوسه ام
    ممنون از شمسی خانوم😊🤗🌹🌹🌹🌹

    1. مدیر گفت:

      سمبوسه با اون مزه های تند همه واقعا دوست دارن.

  2. یاسمن گفت:

    غذاهای عربی تند و خوشمزس
    ممنون از اموزش خوبتون

    1. مدیر گفت:

      ممنون از شما که به ما سر میزنید.
      بله غذاهای تندم برا خودشون عالمی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.