طرز تهیه سوپ ماست | شمسی خانوم

طرز تهیه سوپ ماست

سوپ ماست یکی از بهترین پیش غداهای سبک و راحت است که می توان در میهمانی ها آن را تهیه کرد و با عطر و طعم فوق العاده، سلیقه میزبان را به رخ بکشد. این پیش غذا دارای ویتامین های زیادی است همچنین به دلیل داشتن ماست منبع خوبی برای کلسیم به شمار میرود.

مواد لازم

هویج۲ عدد
جو پرک۱ لیوان
قارچ۳۵۰ گرم
کره۱ قاشق غذا خوری
ماستنیم کیلو
تخم مرغ۱ عدد
آب۳ لیوان
سیر۳ حبه
سینه مرغ۱ عدد
برگ گشنیز۱۰۰ گرم
آب مرغبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه، آبلیمو و برگ بوبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ماست

پخت سینه مرغ

سینه مرغ را با مقداری آب و نمک و فلفل سیاه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا پخته شود. آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید و سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.

آماده سازی مواد سوپ

هویج را مکعبی یا رنده درشت خرد کنید. قارچ ها را نیز خوب بشورید و اسلایس کنید و با کره تفت دهید تا آبش کشیده شود.

پخت جو و هویج

جو پرک را به همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و لعاب بیندازد سپس هویج و قارچ های تفت خورده به آن اضافه کنید.

افزودن مرغ

سینه مرغ را که بعد از پخت ریش ریش کردید به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید. سپس سیر را رنده ریز بزنید و به همراه گشنیز خرد شده اضافه کنید. وقتی بیشتر آب قابلمه تبخیر شد و کم شد باید ماست را اضافه کنیم.

افزودن ماست

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و به همراه ماست هم می زنیم و روی حرارت قرار می دهیم و همین که به جوش افتاد از روی حرارت برمی داریم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه خوب بجوشد و سوپ غلیظ تر شود.

مرحله آخر

در همین حین که سوپ ماست پخته می شود می توانید به دلخواه گوشت قلقلی را حاضر کنید و سرخ کنید. وقتی سوپ جا افتاد نمک آن را اندازه کنید و مقداری آبلیمو اضافه کنید سپس سوپ ماست را در ظرف سرو کنید و به همراه گوشت قلقلی و پیاز تزئین کنید و داغ داغ بخورید.

نکات خانومانه

  • مزه و طعم زرده تخم مرغ در سوپ احساس نمی شود به این دلیل به ماست زرده اضافه می کنیم که ماست در حین پختن نبرد و همچنین ماندگاری سوپ را تا 5 روز در یخچال زیاد می کند.
  • بجای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ نیز استفاده کنید.
  • از ماست کم چرب محلی استفاده کنید.
  • وقتی ماست را اضافه می کنید سوپ باید غلیظ باشد زیرا با افزودن ماست کمی شل می شود.
  • گشنیز را حتما به صورت تازه استفاده کنید تا عطر و بو آن در غذا بپیچد.
  • می توانید برای لعاب بیشتر از 1 عدد سیب زمینی نیز استفاده کنید بدین صورت که سیب زمینی را رنده کنید و با افزودن هویج اضافه کنید.

طرز تهیه موس نارگیل و پنیرخامه ای

طرز تهیه دوغ محلی

آش ماست
ماست

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

  1. ممنون از مطالب سایتتون. این سوپ خیلی خوبه من قبلا درست کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *