طرز تهیه نان قندی | شمسی خانوم

طرز تهیه نان قندی

نان قندی یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شود. این نان خوشمزه را وقتی هنگام پخت در فر قرار می دهید عطر و طعم آن تمام خانه را در بر میگیرد. پیشنهاد می کنم حتما این شیرینی خوشمزه رو درست و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه نان قندی

آرد3 پیمانه
شکرسه چهارم پیمانه
شیرسه چهارم پیمانه
روغن مایعیک دوم پیمانه
پودر هلیک قاشق چایخوری
وانیلیک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رومال

زرده تخم مرغیک عدد
شیر3 قاشق غذا خوری
زعفرانیک دوم قاشق چایخوری
شکربه میزان لازم
کنجدبه میزان لازم

طرز تهیه نان قندی

 آماده سازی مواد نان قندی

تمام مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید. ابتدا آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

ترکیب مواد نان قندی

شکر و روغن مایع و شیر را با مفتول دستی یا چنگال بزنید تا شکر حل و کمی کرم رنگ شود. سپس مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده و حدود پنج دقیقه خوب مخلوط کنید. مواد مقدار کمی چسبندگی دارد ولی از زدن آرد اضافی خودداری کنید. زیرا در موقع استراحت بهتر می شود اضافه کردن آرد بیش از حد باعث خشک شدن نان قندی می شود. کمی با نوک انگشت مواد را ورز بدید. اگر زیاد ورز بدید خمیر به روغن میفتد و خراب می شود.

استراحت خمیر

خمیر را درون نایلون گذاشته و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

پخت

پس از استراحت خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و قطر حدود یک سانت باز کنید. با کمک وسیله ای مثل نی یا چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید. سپس رومال نان قندی که زرده، شیر و زعفران را خوب مخلوط و با برس روی نان ها بزنید، کنجد و شکر را روی نان بپاشید. و نان را در فر از قبل گرم شده و حرارت ۱۷۵ دقیقه بپزید و بگذارید پخته شود تا نان طلایی شود. اگر دور نان طلایی بود ولی روی آن طلایی نشد چند ثانیه گریل را روشن کنید. نان قندی ما حاضر است این نان خوشمزه را همراه با چای یا صبحانه میل کنید.

نکته ها

  • آرد را سعی کنید قاشق قاشق اضافه کنید.
  • وقتی نان را از فر خارج کردید و کمی از داغی افتاد آن ها را داخل نایلون گذاشته تا خشک نشود.
  • به دلخواه کمی زنجبیل برای عطر و طعم بیشتر نان اضافه کنید.
  • پخت نان با حرارت پایین و زمان طولانی باعث خشک شدن می شود.
  • اگر دوست دارید نان تردی داشته باشید خمیر را ضخیم پهن کنید.

شیرینی_نان_قندی
نان

طرز تهیه پودینگ نارنگی

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *