خانومانه

طرز تهیه پفک هندی

طرز تهیه پفک هندی | شمسی خانوم

پفک هندی از جمله تنقلاتی است که افراد در سنین مختلف آن را دوست دارند. و این به دلیل داشتن شکل و رنگ متنوع این نوع از پفک است. این پفک به نسبت پفک های آماده سالم تر است. این پفک برای مهمونی های تولد، دور همی، میان وعده و … در کنار چیپس ذرت یه ترکیب طلایی به شمار میرود. واقعا لحظه پف کردن و جلز و ولز پفک هندی توی روغن یکی از زیباترین صحنه ها توی آشپزی به حساب میاد!

مواد لازم

نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
آب 1/5 پیمانه
روغن 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه پفک هندی

آماده سازی خمیر پفک هندی

ابتدا نشاسته را داخل آب حل کرده و روغن را به آن افزوده و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می زنیم تا کاملا قوام بیاید و در این مرحله مواد را داخل ظرف های مختلف ریخته و با اضافه کرده قطره ای از رنگ غذا مواد را به رنگ های دلخواه درآورید.

شکل دادن یه پفک ها

خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل های مورد علاقه  خود دربیارید و داخل سینی چرب شده می ریزید. توجه داشته باشید که خیلی مواد را ضخیم شکل ندهید تا زودتر خشک شود.

خشک کردن پفک ها

سینی که پفک ها را داخل آن گذاشته ایم را روی شوفاژ یا هوای آزاد مقابل آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. (حتما یک مرتبه آنها را زیر و رو کنید.)

سرخ کردن پفک هندی

داخل شیر جوشی را تا میانه روغن ریخته و اجازه می دهیم تا روغن کاملا داغ شود پفک ها را بسته به حجم شیر جوش داخل روغن بریزید که جا برای پف کردن داشته باشد. وقتی که به نهایت سایز خود رسید از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید. حالا زمان آن است که در ظرف مناسبی ریخته و با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکات کلیدی

  • برای حل کردن نشاسته حتما از آب سرد استفاده کنید.
  • غلظت مواد موقع شکل دادن باید به اندازه باشه که شکل خود را حفظ کند.
  • از زعفران و لبو هم می توانید برای رنگ پفک ها استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارانی
طرز تهیه سوفله فرانسوی
Cheese_puffs
سالاد

نوشته های مرتبط

8 نظر در “طرز تهیه پفک هندی

  1. یاسمن گفت:

    عزیزم من درس کردم پف کرد ولی بعضی هاشون ترد نشدن🤦😧🌹

    1. مدیر گفت:

      حتما مواد رو هنگامی که داخل قیف ریختین ضخیم درستشون کردین.
      ممنون که همراه ما هستید.

  2. ستاره گفت:

    بسیار عالی بخاطر توضیحات
    من درست کرد خیلی خوشمزه شد فقط توی تابه کوچیک روغنش را زیاد و داغ کنید در عرض 2 ثانیه پوکها کاملا پف می کنند هرچه بخوری سیر نمی شی😋😋

    1. مدیر گفت:

      ممنون از شما بابت نکته ظریفی که اشاره کردین. و متشکریم که همراه ما هستین

  3. سولماز گفت:

    وای واقعا که خوشمزست ممنون

    1. مدیر گفت:

      خواهش نوش جونتون

  4. سمیرا گفت:

    خسته نباشید. ممنون بابت این فینگیلی های خوشمزه . خیلی خوشمزست

    1. مدیر گفت:

      خوشحالیم که خوشتون اومده. ممنون که ما رو همراهی می کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.