طرز تهیه پاند کیک پنیری | شمسی خانوم

طرز تهیه پوند کیک پنیری

پوند کیک ، (pound cake) یکی از قدیمی‌ترین کیک‌های کشور انگلستان است. بد نیست بدانید که طرز تهیه کیک پوند به کیک اسفنجی هم خیلی شبیه است و تنها تفاوتشان در این است که کیک اسفنجی با سه ماده اصلی تخم مرغ، شکر و آرد تهیه می‌شود و زرده و سفیده باید از هم جدا شوند ولی در طرز تهیه پووند کیک پنیری چنین چیزی وجود ندارد. پوند کیک را می‌توانید به عنوان یک دسر یا عصرانه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه پوند کیک پنیری

کره100 گرم
آرد2 + 1/4 پیمانه
شکر1 + 1/4 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای کم نمک200 گرم
وانیل1/4 قاشق چایخوری
اسانس دلخواه1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه پوند کیک پنیری

مرحله اول

کره را در دمای محیط قرار بدهید تا نرم شود و بقیه مواد اولیه را 1 ساعت قبل در میز کار قرار دهید تا هم دما شوند. فر از قبل با دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه گرم کنید. آرد و بیکینگ پودر با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا آرد سبک شود.

مرحله دوم

کره نرم شده را به همراه خامه با دور تند همزن 2 دقیقه خوب بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد سپس شکر را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بزنید تا مایه کاملا سبک و حجیم شود حتما در حین همزدن با لیسک دور گیری کنید تا تمام کره و خامه با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با اضافه کردن هر کدام 1 دقیقه با همزن می زنیم و با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل و اسانس دلخواه ( پوست پرتقال یا لیمو ) را اضافه کرده و هم می نزنیم تا مایه پاند کیک یکدست شود.

مرحله آخر

آرد را که از قبل الک کردیم را طی 3 مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی و چرخشی هم می زنیم سپس یک قالب 23 سانتی را خوب چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای داخل آن خارج شود سپس در فر از قبل گرم شده بمدت 60 دقیقه قرار دهید تا خوب پخته شود در انتهای پخت با کمک خلال دندان کیک را چک کنید وقتی پاند کیک پنیری خوب پخته شد از قالب خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس روی آن را با گاناش تزئین کنید.

نکات کلیدی

  • بجای کره می توانید از مارگارین استفاده کنید.
  • برای تزئین از بادام یا شکلات آب شده استفاده کنید.
  • کیک را در ظرف دربسته خارج از یخچال نگهداری کنید.
  • کیک های کره ای را هیچوقت داخل یخچال نگذارید زیرا کره باعث سفت شدن کیک می شود.

طرز تهیه پنکیک موز
طرز تهیه کیک تمشک خانگی
کیک_پوند
کیک

یک پاسخ به “طرز تهیه پوند کیک پنیری”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *