چای آلبالو در واقع نوعی دمنوش است که از آلبالو تازه یا خشک تهیه میشود.
آلبالو میوه ترش و خوشمزهای از خانواده گیلاس است. این میوه خواص ارزشمندی دارد و به همین دلیل در بین ایرانیان بسیار محبوب است. این میوه را بهصورت تازه، یخزده و حتی خشک مصرف میکنند.
بعضی خواص چای آلبالو
ضد سرطان: این چای به دلیل داشتن آنتیاکسیدان موجود در آلبالو میتواند در کاهش خطر ابتلا به تومور و سرطان کمک کند.
کاهش فشار خون: به کاهش فشار خون و سطح کلسترول بد کمک کند و خطر حمله و سکتهی قلبی و مغزی و سایر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
ضد التهاب: التهاب، درد عضلات و همچنین درد ناشی از آرتروز، نقرس و سردرد را کاهش میدهد.
تقویت سیستم ایمنی بدن: به دلیل وجود آنتیاکسیدانها تقویتکنندهی سیستم ایمنی بدن است و در فرآیند سم زدایی بدن نقش دارد.
مواد لازم برای تهیه چای آلبالو تازه و خوشمزه
آلبالو تازه | 1 پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
نبات یا عسل | به مقدار لازم |
طرز تهیه چای آلبالو تازه
مرحله اول
ابتدا آلبالو ها را داخل لگن ریخته و و اجازه دهید کمی در آب بماند چوب های آنها را گرفته و داخل آبکش قرار دهید.
مرحله دوم
آلبالو ها را داخل قوری یا کتری بریزید و روی آن آب بریزید سپس به روی گاز قرار دهید وقتی بجوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید تا دم بکشد حتما در این حین حواستان باشد تا سرریز نشود.
مرحله سوم
وقتی رنگ آلبالو کاملا خارج شد و چای خوش رنگ شد عسل و یا نبات را به مقدار دلخواه داخل قوری بریزید و اجازه دهید تا نباب یا عسل حل شود بعد از 5 دقیقه دم کشیدن چای آلبالوی ما حاضر است. داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید.
نکات کلیدی
- با توجه به ترشی و شیرینی آلبالو مقدار نبات و عسل را تغییر دهید.
- بهتر است هسته آلبالو را جدا نکنید ولی به دلخواه می توانید هسته را در بیاورید.
- آلبالو تازه رنگ بیشتری دارد.
- زمانی که آلبالو ها کم رنگ شدند یعنی کاملا دم کشیده است.
- می توانید نبات را از ابتدا داخل قوری بریزید.
عالیه😊😊😊
وبسایت خوبیه
قسمت اشپزی بسیارمتنوع وعالی
ممنون از همراهیه شما دوست عزیز