طرز تهیه کباب کاکوری هندی | شمسی خانوم

طرز تهیه کاکوری کباب

کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود.

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است. یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب کاکوری یک کباب تابه ای هندی است. با توجه به این که این کباب مورد علاقه مردم هندوستان است، در مقایسه با کباب های ما ادویه و تندی بیشتری دارد. این کباب با استفاده از گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف تهیه و در تابه یا تابه گریل طبخ می شود. کباب ها را می توان در کنار برنج یا نان سرو نمود. همچنین می توان از گوجه و فلفل گریل شده در کنار این کباب استفاده نمود.

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت چرخ کرده400 گرم
پیاز درشت1 عدد
فلفل سبز ساطوری2 قاشق غذا خوری
رب گوجه1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ1 عدد
نمک و فلفل و پودر پاپریکابه مقدار لازم
گشنیز ساطوری شده2 قاشق غذا خوری
قطره دودچند قطره
پودر سوخاری3 قاشق غذا خوری
پودر پیازبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب کاکوری هندی

  • مرحله اول

برای تهیه کباب کاکوری در ابتدای کار پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس رنده می کنیم و آب آن را می گیریم. در یک کاسه، گوشت و پیاز را با هم مخلوط می کنیم. سپس فلفل سبز را ریز خرد و ساطوری می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.

  • مرحله دوم

در این مرحله گشنیز را هم خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. در ادامه پودر سوخاری و رب گوجه و نمک و پاپریکا و فلفل و پودر پیاز و پودر سماق را به گوشت اضافه می کنیم. یک عدد تخم مرغ به آن اضافه می کنیم.

  • مرحله سوم

سپس با دست ورز می دهیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شود. چند قطره اسانس دود به مواد اضافه کرده و مجددا ورز می دهیم تا یکدست شود. سپس درون یخچال به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. بعد از آن یک تابه بر می داریم.

  • مرحله چهارم

در این مرحله بهتر است از تابه گریل استفاده شود. در ادامه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن درون تابه به خوبی داغ شد، از مواد گوشتی به اندازه کمی بزرگتر از گردو بر می داریم.

  • مرحله پنجم

سپس آنرا حالت لوله ای یا استوانه ای، درون دست شکل می دهیم. در ادامه به آرامی درون تابه گذاشته و با حرارت کم می گذاریم تا بپزد و دو طرف آن به طور کامل برشته شود. کباب آماده است و می توان در کنار برنج یا نان سرو کرد.

نکات مهم

  • حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.
  • می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.
  • مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

طرز تهیه کباب ترکی
طرز تهیه سالاد سبزیجات
kakori-kebab
کباب

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *