طرز تهیه کباب ترکی | شمسی خانوم

طرز تهیه کباب ترکی

کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.

کباب ترکی در دو نوع کباب ترکی گوشت و کباب ترکی مرغ عرضه می شود. البته شما می توانید مخلوط این دو کباب را نیز سفارش دهید. جالب است بدانید بیشترین طرفداران این کباب بعد از ترکیه در کشور آلمان هستند.

بهتر است این کباب ترکی لذیذ روی آتش پخته شود اما پخت آن درون تابه نیز مانعی ندارد.

طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم

 گوشت بره چرب600 گرم
 پیاز متوسط سفیدنصف
جعفری ایتالیایی ریز خرد شده1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ترکیه ای یا فلفل حلب2 قاشق چای خوری
زیره آسیاب شدهیک و نیم قاشق چای خوری
 نمکیک و نیم قاشق چای خوری
سیر بزرگ رنده شده3 حبه (1 قاشق چای خوری)
سماق1 قاشق چایخوری
رب فلفل قرمز ترکیه ای1 قاشق چایخوری (اختیاری)
فلفل سیاه تازه آسیاب شده½ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی بزرگ2 عدد
دارچین ساییده شدهمقدار کمی
روغن گیاهیبرای گریل کردن

طرز تهیه کباب ترکی

در یک کاسه بزرگ گوشت بره، پیاز، جعفری، فلفل حلب، زیره، نمک ، سیر، سماق، رب فلفل قرمز، فلفل سیاه و دارچین را اضافه کنید. با دستان تان خوب این مواد را ورز دهید تا به خوبی ترکیب شوند. گوشت را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمت ها را به دور سیخ کباب تان قالب بزنید.

سیخ کباب ها را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید و حداقل 2 ساعت یا حداکثر یک شب در یخچال قرار دهید.
یک توری گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید و میله های آن را به روغن آغشته کنید. در همین حین، گوجه فرنگی ها را با دقت روی 2 سیخ جداگانه سوار کنید و کنار بگذارید.

وقتی توری داغ شد سیخ های کباب را روی آن قرار دهید تا شروع به پختن کنند. دقت کنید که هر چند دقیقه یک بار سیخ ها را بچرخانید و تا زمانی که به خوبی گریل شوند این کار را ادامه بدهید.

پس از اینکه کباب ها کامل پختند، آن ها را به یک بشقاب تمیز که از قبل داخل آن نان چیده اید، منتقل کنید و بگذارید چند دقیقه بمانند.

در همین حین، گوجه فرنگی های سیخ کشیده شده را روی توری گریل بگذارید و اجازه بدهید خوب سرخ شوند، برای نرم شدن و پختن کامل گوجه ها چیزی حدود 5 دقیقه زمان لازم است.
پس از آماده شدن گوجه ها، آن ها را به دیس کباب ها منتقل کرده و سرو کنید.

kebab
کباب

طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس

2 پاسخ به “طرز تهیه کباب ترکی”

  1. وای سلام
    خاطراتم زنده شد رفته بودیم ترکیه همش گیر داده بودیم این غذا بس خوشمزه بود حیف دیگه سخته با این هزینه ها

    1. سلام ما هم خوشحالیم خاطراتون رو تونستیم زنده کنیم
      ایشالله زودتر برید و بتونید با خوردن این غذا در ترکیه بتونید خاطرات گذشتتون رو به صورت واقعی زنده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *