کمپوت توت فرنگی یکی از کمپوتهای ساده است که تهیه آن یک ربع ساعت بیشتر از وقت شما را نمیگیرد. شاید در ابتدا کمپوت توت فرنگی به نظر یک کمپوت بیاستفاده است ولی اگر در خانه به تهیه انواع کیک، بستنی، دسر و … میپردازید خوب میدانید که کمپوت توت فرنگی میتواند معجزه کند
مواد لازم برای تهیه کمپوت توت فرنگی
توت فرنگی | 1 کیلوگرم |
آب | 4 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
لیموترش | 1/2 عدد |
وانیل | نوک ق چایخوری |
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی خانگی
مرحله اول
ابتدا برگ سبز توت فرنگی ها را جدا کنید و داخل لگن آب بریزید و آبکش کنید و چندین بار این مرحله را انجام داده تا کاملا تمیز شوند اگر قسمتی از توت فرنگی ها خراب شده است آن را جدا و یا با چاقو بگیرید سپس داخل آبکش قرار دهید در این مرحله شما می توانید توت فرنگی ها را به صورت درسته کمپوت کنید و یا از وسط به دو نیم کنید.
مرحله دوم
آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم زده تا دانه های شکر ذوب شوند وقتی شروع به جوشیدن کرد لیموترش را که از وسط به دو نیم کردید آبگیری کنید و آب لیموترش و وانیل را داخل آب و شکر بریزید و بگذارید کنار تا خنک شود.
مرحله سوم
شیشه های تمیز شیشه ای را با توت فرنگی پر کنید و مخلوط خنک شده آب و شکر را داخل شیشه ها بریزید به طوری که کاملا آب روی مخلوط توت فرنگی را بگیرید سپس درب آن را به خوبی محکم کنید.
مرحله آخر
داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاد سپس شیشه های توت فرنگی را به صورت وارونه داخل آب در حال جوش قرار دهید و برای 10 بگذارید تا عمل کیپ شدن و هواگیری انجام شود سپس صبر کنید تا خنک شود با دستمال شیشه ای همان طور وارنه روی یک دستمال نخی قرار دهید و بگذارید تا کاملا خنک شود سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکات کلیدی
- بهتر است آب و شکر جوشانده شود.
- افزودن مقدار شکر به ذائقه شما و شیرینی و ترشی توت فرنگی ها بستگی دارد.
- افزودن آب لیمو مانع کپک زدن توت فرنگی می شود.
- می توانید به روش فوق تا یکسال داخل یخچال کمپوت توت فرنگی داشته باشید.
- به دلخواه می توایند از کمی توت سیاه نیز به همراه توت فرنگی استفاده کنید.
عالی بود 🌹🌹🌹😍😍😋😋
سلامت باشین نوش جون.