کمپوت سیب یکی از دلچسبترین دسرهای تابستان را برای شما فراهم میکند. این شکل از فرآوری میوه را اولینبار فرانسویها در قرن ۱۷ استفاده کردند. شما میتوانید کمپوتها را برای دسر یا عصرانه نوش جان کنید. در درستکردن کمپوت بهتر است از میوههای فصل استفاده کنید؛ حتی میتوان از میوههای باقیمانده در یخچال برای تهیه کمپوت استفاده کرد. استفاده از روش درست کردن کمپوت سیب کمپوتها برای افرادی که نمیتوانند میوهی خام مصرف کنند، کودکان و سالمندان و بیماران بسیار مناسب است. کمپوتهای آماده همیشه مواد نگهدارنده دارند پس پیشنهاد ما این است که کمپوت را در خانه درست کنید.
مواد لازم
سیب | یک کیلو |
پوست لیمو ترش | 25 گرم |
گلاب | به میزان دلخواه |
شکر | 8 قاشق سوپخوری |
آب | دو نیم لیوان |
طرز تهیه کمپوت سیب
سیب ها را پوست بکنید و به چند تکه تقسیم کنید. در حین پوست کردن سیب آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .بعد از اینکه آب به جوش آمد شکر و پوست لیمو ترش را در آن بریزید تا چند جوش بخورد. بعد از چند دقیقه سیب های پوست شده را داخل آن بریزید تا با آب و شکر بجوشد.
در حین جوشیدن تست کنید هر قطعه از سیب ها که نرم شد آن را از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در مرحله آخر بعد از برداشتن تمام سیب ها شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان َشهد باقی بماند و در پایان شربت را روی سیب ها بریزید. کمی هم گلاب به آنها اضافه کنید. میتوانید کمپوت را بعد از سرد شدن و گذاشتن چند ساعت در یخچال مصرف کنید و یا در ظرف را ببندید و بعدا مصرف کنید.
بعضی خواص و فواید سیب
- حفظ طراوت و شادابی پوست
- کاهش علائم بیماریهای پوستی
- کاهش فشارخون، حتی با بوییدن آن
- تمیزکردن فضای دهان و دندان و لثه از باکتری
- تقویت مینای دندان
- جلوگیری از نقرس و درد مفاصل
- آرامشبخشی
- تسکین دردهای میگرنی
- کاهش بیماریهای عفونی و سرماخوردگی