مواد لازم برای تهیه کیک آلو
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 2/3 پیمانه |
آلو | 4 عدد |
روغن | 1/3 پیمانه |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
آرد | 1 و 1/3 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک آلو قرمز خانگی
مرحله اول
ابتدا تمام مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید و بعد فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود سپس در ادامه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید تا آرد هوا دهی شود.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و ابتدا با دور کم و سپس کم کم سرعت را زیاد کنید و با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا مخلوط حجیم و کرم رنگ شود سپس روغن را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم
شیر ولرم را به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید سپس مخلوط آرد الک شده را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود. سپس آلوها را شسته و از وسط به دو نیم کنید و اسلایس کنید.
مرحله آخر
حالا قالب مورد نظر را که با این حجم از مواد باید یک قالب گرد به قطر 15 سانت را در نظر بگیرید را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و اسلایس های آلو را روی سطح کیک قرار دهید حالا قالب را در پنجره وسط فر به مدت 40 الی 50 دقیقه در دمای 175 درجه بگذارید تا کیک پخته و پف کند سپس از فر خارج کنید و روی آن به دلخواه کمی پودر قند پاشید و سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی
- بهتر است از آلو های شیرین استفاده کنید.
- در فر برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر انتخاب کنید.
- چون زمان فرها متفاوت است پس حتما بعد 40 دقیقه چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید و اگر فر شما کانوکشن نداشت گریل را در انتها روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
از تو عکس معلومه خوشمزه هستن خیلی ممنون از مطالب عالیتون
وااااای خیلی مربای آلو بخارا دوس دارم وب خوبی دارید هر هفته سر میزنم