طرز تهیه کیک توت فرنگی | شمسی خانوم

طرز تهیه کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی ساده یکی از آسان‌ترین، زیباترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که می‌توان تهیه کرد. به ویژه در فصل تابستان با توت فرنگی تازه و آبدار لطف خاصی دارد. مواد لازم برای این کیک هم خیلی ساده و معمولاً دم دست هستند. می‌توانید کیک ساده توت فرنگی را به عنوان عصرانه همراه با یک نوشیدنی خنک میل کنید یا آن را پس از غذا به عنوان دسر سرو کنید. همچنین می‌توانید برای جلوه بیشتر کمی خامه قنادی ساده روی آن اسپری کنید یا آن را همراه با بستنی وانیلی سرو نمایید.

برای پخت کیک ساده خانگی اینجا کلیک کنید.

 

مواد لازم

آرد سفید1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر1 و 1/2 قاشق مرباخوری
نمک1 قاشق چایخوری
کره85 گرم
شکر1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
وانیل1 قاشق مرباخوری
شیر کم چرب1/2 پیمانه

 

طرز تهیه کیک توت فرنگی

  • ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس در یک کاسه 1 و 1/2 پیمانه آرد سفید، 1 و 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.

 

  • در کاسه ای دیگر 1 پیمانه شکر و 85 گرم کره (دمای اتاق) را با همزن برقی مخلوط کنید تا مخلوط کرکی و سبکی بشه. حدودا 3 دقیقه طول میکشه.

 

  • عدد تخم مرغ و 1 قاشق مرباخوری وانیل را اضافه کنید و با همز به همزدن ادامه بدین.

 

  • مواد را با سرعت پایین همزن با هم مخلوط کنید.

 

  • سپس مقداری ازمخلوط آرد را اضافه کنید.

 

  • بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شد مقداری شیر بریزید.

 

  • به طور متناوب آرد و شیر را همین گونه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

  • سپس خمیر به دست آمده رو به درون ظرفی با قطر 20 سانتی متری بریزید. البته قالب کیک تان را از قبل با کمی کره چرب کنید.

 

  • حالا توت فرنگی ها رو که فقط قسمت برگ رو برش زدید روی خمیر کیک بچینید.

 

طرز تهیه کیک توت فرنگی | شمسی خانوم

 

  • 2 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده رو روی توت فرنگی ها بریزید.

 

  • به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه بذارید. سپس دمای فر را در 160 درجه تنظیم کنید و به مدت 1 ساعت در فر بذارید تا کیک طلایی بشه بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید تا کیک خنک بشه.

wiki

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *