کیک ماکارونی دو طبقه | شمسی خانوم

کیک ماکارونی دو طبقه

کیک ماکارونی دو طبقه

کیک ماکارونی دو طبقه یکی از غذاهای با کلاس و شیک هست که به درد مهمونیا می خوره و با اینکه یه مقدار وقت گیره ولی بعد درست کردنش متوجه میشین چی شده. پس پیشنهاد می کنیم حتما این غذا رو درست کنید.

برای یادگیری طرز تهیه کیک ساده خانگی اینجا کلیک کنید.

مواد لازم

  • پنیر پیتزا: دو کاسه ماست خوری حدود 200 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: چهار قاشق غذاخوری معادل 150 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: دو کاسه ماست‌خوری معادل 500 گرم
  • پیاز: دو عدد معادل 200 گرم
  • ماکارونی: 700 گرم
  • روغن: یک فنجان معادل 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران: یک چهارم یا نصف قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ: یازده عدد
  • ماست: پنج قاشق غذاخوری معادل 100 گرم
  • سوسیس: دو عدد کوچک معادل 250 گرم
  • کنسرو نخودفرنگی: دو فنجان معادل 240 گرم
  • آرد گندم: سه قاشق غذاخوری معادل 50 گرم
  • جعفری خرد کرده: دو قاشق غذاخوری معادل 10 گرم

وسایل لازم

  • قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد 27 در 37 سانت
  • گاز فر دار

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس بزرگ از “کیک ماکارونی دو طبقه” خواهیم داشت.

 

طرز تهیه کیک ماکارونی دو طبقه

دو عدد پیاز را در یک فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. چهار قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل می کنیم و در پیاز داغ تفت می دهیم. سپس دو کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت می دهیم. دو فنجان کنسرو نخود فرنگی را اضافه می کنیم تا مایه گوشتی آماده شود. سپس ماهیتابه را کمی کج می کنیم تا روغن آن جدا شود.

دو عدد تخم مرغ را شکسته، سه قاشق آرد گندم را به آن اضافه کرده، هم می زنیم. تا مایه یکنواختی به دست آید. سپس چهار عدد تخم مرغ دیگر، کمی زعفران آب کرده، نمک و دو قاشق جعفری خرد کرده را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه تخم مرغی به دست آید. روغن جدا شده از مایه گوشتی را، در یک قالب می ریزیم. سپس مایه تخم مرغی را ته قالب ریخته، طبقه وسط فر با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) برای مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

مایه تخم مرغی بسته شده را از فر درآورده، کمی پنیر پیتزا، مایه گوشتی و مقدار دیگری پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم. سر و ته سوسیس های هات داگ را جدا کرده، آن را روی مواد گذاشته، لوله می کنیم تا رولت هات داگ تهیه شود. دوباره رولت هات داگ را برای مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت متوسط قرار می دهیم تا پنیرها ذوب شوند. رولت را 3 الی 4 ساعت در یخچال گذاشته سپس آن را برش می زنیم.

و ادامه ماجرا

در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و هشت قاشق نمک اضافه می کنیم. ماکارونی های دراز را نصف کرده، در آب جوش می ریزیم. ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می ریزیم.

5 قاشق ماست را با قاشق هم زده، 5 عدد تخم مرغ، نمک و بقیه زعفران دم کرده را با آن مخلوط می کنیم.ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.

دو قابلمه تفلون متوسط و کوچک را برداشته، ته آنها را چرب می کنیم. رولت های برش خورده را دور آنها می چینیم و مقداری از ماکارونی را وسط آنها می ریزیم. کمی پنیر پیتزا، مایه گوشتی و کمی دیگر پنیر پیتزا به آن اضافه می کنیم.

بقیه ماکارونی را اضافه کرده، در قابلمه ها را می گذاریم. فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط روشن کرده و دو قابلمه را در طبقه وسط فر می گذاریم. بعد از 45 دقیقه قابلمه ها را از فر درآورده تا سرد شوند.

دو کیک ماکارونی را از قالب جدا کرده، روی هم قرار می دهیم. با سس گوجه شکل گل روی کیک ماکارونی می کشیم و داخل گل را با مایه گوشتی پر می کنیم.

 
macaroni

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *