شیرینی برنجی گل رز
مواد لازم :
- آرد برنج مرغوب370 گرم
- پودر قند120گرم
- تخم مرغ2 عدد
- روغن جامد صد و پنجاه گرم
- گلاب یک و نیم قاشق غذاخوری
- هل نصف قاشق چایخوری
- زعفران به میزان دلخواه
نکته : در صورت تمایل می توانید یک قاشق از روغن کم کرده و با یک قاشق روغن کرمانشاهی جایگزین کنید.
طرز تهیه :
روغن را داخل ظرفی ریخته و پودر قند را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با همزن بزنید.
تخم مرغ ها و گلاب را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سبک شود.
آرد برنج مرغوب که از الک خیلی ریز رد کرده اید و هل را به مواد اضافه کنید.
خمیر را با دست یا سر خمیر گیر همزن خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید.
در صورت تمایل بخشی از خمیر را زعفرانی کنید. زعفران را را با مقدار کمی آب دم کرده و به خمیر اضافه کنید.
خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت دوازده ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
پس از 12 ساعت، مجددا خمیر را ورز دهید.
قالب سیلیکونی
به قالب سیلیکونی کمی آرد برنج بزنید. آرد اضافی را کاملا از قالب خارج کنید.
مقداری خمیر داخل قالب بریزید و با فشار دست فیکس کنید.
سپس خیلی آرام خمیر را از قالب جدا کنید.
شیرینی ها را در سینی فری که کفش را کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.
سینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 به مدت 15 دقیقه بپزید.
چون حرارت فرها متفاوت است مدام چک کنید که ته شیرینی ها تیره رنگ نشود.
نکته ها:
می توانید گلوله های کوچکی از خمیر را در سینی که کاغذ روغنی بچینید. سپس با فشار انگشت کمی صاف کرده و مهر نان برنجی بزنید.
شیرینی برنجی گل رز را می توانید با پودر پسته یا تخم خرفه تزیین کنید.
برای تهیه آرد برنج بهتر است از برنج ایرانی استفاده کرده و حتما از الک ریز یا پارچه حریر رد کنید.
گلاب بیشتر از مقدار گفته شده در دستور اضافه نکنید، چون شیرینی را خشک می کند.
در ضمن برای تهیه کیک سیب و دارچین می توانید اینجا کیلک کنید.