آب هندوانه خوش رنگ و خوشمزه برای مهمانی های تابستان بسیار مناسب است. آب هندوانه دارای املاح و خواص بسیاری است که به خصوص در فصل تابستان مورد نیاز بدن می باشد.
مواد لازم
یخ خرد شده | 3 پیمانه |
شکر | ½ 1 قاشق غذاخوری |
هندوانه بدون هسته | 3 پیمانه |
طرز تهیه آب هندوانه
هندوانه را خرد کنید و هسته آن را جدا کنید و به همراه شکر در داخل دستگاه مخلوط کن بریزید. و 10 دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا در هندوانه حل شود.
سپس یخ را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا خرد شود. آب هندوانه تهیه شده را در لیوان مورد نظر بریزید و با برش لیمو و یا چند برگ نعنا تزیین کنید.
واقعیت هایی در مورد هندوانه
- بزرگترین هندوانه ای که تا حالا رشد کرده است، 122 کیلو گرم بوده است. این رکورد در سال 2005 زده شده است.
- بیش از 1200 نوع هندوانه در 96 کشوری که در سراسر جهان وجود دارد، رشد میکند.
- هندوانه حاوی 40 درصد لیکوپن، حتی بیشتر از گوجه فرنگی خام است.
- ژاپنی ها هندوانه های مربعی شکل را رشد میدهند، آنها میوه های رو به رشد را درون بطری های شیشه ای مربعی شکل میگذارند. و میوه به آن شکل رشد خواهد کرد.
- هندوانه جزو هر دو میوه و سبزیجات است.
- یک گیاه شیرین و دانه دار است.
انتخاب و نگهداری هندوانه
- شما باید یک هندوانه محکم و متقارن را انتخاب کنید که عاری از هرگونه بریدگی، فرورفتگی باشد.
- هرگونه تکه های نامنظم به این معنی است که مقدار ناکافی نور خورشید یا آب دریافت کرده است.
- هندوانه باید سنگین باشد بدین معنی که پر از آب است و بنابراین رسیده است. شما میتوانید آن را با یکی دیگر از اندازه های مشابه مقایسه کنید.
- پوست هندوانه کاملا به رنگ سبز تیره است. در غیر این صورت مطمئن باشید که هنوز نرسیده است. اگر پوست هندوانه ای براق بود، آن را کنار بگذارید.
نگهداری هندوانه
شما میتوانید یک هندوانه را به مدت یک هفته یا حتی بیشتر درون یخچال نگهدارید. مطمئن شوید که این میوه را از هرگونه ضربه دور نگهدارید. همچنین مطمئن شوید که دما زیر 4 درجه سانتی گراد نخواهد بود همانطور که میتواند منجر به آسیب به سایر میوه ها شود.
شما معمولا میتوانید هندوانه را بدون هیچ نگرانی برش دهید. به آسانی تیغه چاقو را درون میوه فرو ببرید. این کار باعث میشود که علاوه بر پوست، گوشت هندوانه را نیز ببرید. اینگونه میتوانید آنها را در یک ظرف سرپوشیده به مدت 3 الی 4 روز نگهداری کنید.