برگر پنیری از غذاهای لذیذی است که کوچک و بزرگ، همه آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند. پنیر و انواع آن هم که همیشه میتواند بهترین گزینه برای خوشمزهتر کردن هر غذایی باشد بخصوص ساندویچ و برگر. لذتبخشتر از خوردن برگر پنیری، درست کردن آن در خانه با پنیر شایر بلو است که به سرعت و به آسانی تهیه میشود. این پنیر، عطر و طعمی متفاوت به این غذای لذیذ میدهد. پنیر شایربلو که خاستگاهش کشور انگلستان است از شیر گاو تولید میشود و طعمی مشابه پنیر چدار دارد. برگر پنیری را میتوانید در مدت کوتاهی در منزل تهیه کنید و در واقع یک غذای سریع بوده و سرشار از پروتئین است. با اضافه کردن مخلفاتی مثل کاهو، تره تازه و گوجه فرنگی به این غذا میتوانید ارزش غذایی آن را بیشتر هم بکنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده | 500گرم |
پنیر شایر بلو | ۱۲۰ گرم |
تره تازه | نصف فنجان |
سس فلفل تند | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک و نیم قاشق چایخوری |
پودر خردل | یک قاشق چایخوری |
نان همبرگر | ۱۲ عدد |
گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
کاهو | به مقدار لازم |
طرز تهیه برگر پنیری
تره را بشویید و خرد کنید. پنیر شایر بلو را هم خرد و به تکههای کوچک ببرید. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پنیر شایر بلو خرد شده، تره، سس فلفل، نمک، فلفل سیاه و خردل را با هم ترکیب کنید. روی ظرف را بپوشانید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید.
شعله گریل فر را روشن کنید تا فر گرم شود. مخلوط درست شده از گوشت را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل دایره فرم دهید تا مانند گوشت برگر شود.
سینی فر را چرب کنید. برگرها را روی آن بچینید و در فر بگذارید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و بهتر است که از قبل آن را گرم کنید. تا زمانی که دو طرف برگر برشته شود، اجازه دهید تا برگرها در فر بپزد. میتوانید یک بار آنها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف آن به خوبی بپزد و برشته شود.
پس از پخت برگر، آنها از فر خارج کرده و داخل نان همبرگر سرو کنید. میتوانید داخل نان از گوجه فرنگی و کاهو هم به دلخواه استفاده کنید. برای هر ساندویچ یک تکه کوچک گوجه فرنگی با یک برگ کاهو میتواند مناسب باشد. اما اگر طعم اینها را دوست دارید، میتوانید مقدار بیشتری از آنها استفاده کنید.
نکات
میتوانید برگرها را در فویل بپیچید تا رطوبت آنها حین پخت در فر از دست نرود. به این ترتیب، برگرها یکنواخت و به خوبی میپزند و تمیز کردن سینی فر هم راحتتر میشود. برای اینکار پس از آنکه برگرها را به ۱۲ قسمت تقسیم کردید، هر قسمت را داخل یک تکه فویل گذاشته و روی آن به شکل دایره و برگر آن را در بیاورید. سپس فویل را به دور آن بپیچید.
برگرها را غیر از داخل فر میتوانید روی توری مخصوص و روی منقل هم درست کنید.
خیلی خوب و کامل توضیح داده شده ممنونم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ممنون از شما بابت حمایت امیدوارانتون