فیله ماهی و اسفناج یکی از غذاهای مفید و کم کالری میباشد که کالری آن در حالت طبیعی 290 کیلو کالری در 100 گرم می باشد. خوردن گوشت ماهی برای سلامتی بسیار مفید است به گونه ای پزشکان تاکید دارند که حتما در هفته یکبار این ماده مغذی مصرف شود.
مطالعات امروزه ثابت کرده است که مصرف ماهی اثرات معجزه آسایی در درمان بسیاری از امراض مثل پرفشاری، روماتیسم، ذات الریه، سردردهای میگرنی، بیماری های کلیوی، آسم، بهبود آلزایمر یا فراموشی، درمان افسردگی، و سکته های مغزی دارد.
مواد مورد نیاز
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
فیله ماهی | 450 گرم |
نمک | 1/4قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
سرکه | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه فیله ماهی و اسفناج
برای پخت ماهی با اسفناج ابتدا اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
سپس پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید . فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید و بگذارید به مدت یک دقیقه دیگر بپزید. ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید . روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید و به مدت دو دقیقه سرخ کنید . حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید .فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
نکته ها
- فیله ماهی با اسفناج جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد.
- زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه می باشد.
- فیله ماهی با اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
ممنون از غذاهایی که معرفی میکنید بسیار عالی و کاربردیه مطالب سایتتون
ممنون از شما و نگاه گرمتون موفق باشید.