خانومانه

طرز تهیه لازانیا رولی

طرز تهیه لازانیا رولی | شمسی خانوم

لازانیا رولی نه تنها ظاهر خیره کننده‌ای داره بلکه مزه آن هم عالی است. این غذا به صورت بخش‌هایی جداگانه سرو می‌شه و برای فریز کردن هم عالیه. اگر لازانیا را به این روش درست کنید هرگز به روش‌های قبلی پخت لازانیا برنخواهید گشت.

لازانیا غذای بسیار لذیذیه و کمتر کسی پیدا میشه که بهش علاقه نداشته باشه. تنها مشکلی که این غذای خوشمزه داره نحوه سرو کردن و خوردن لازانیاست. چراکه برش لازانیا کمی سخته و احتیاج به تجربه داره. علاوه بر این ممکنه اطرافیان هم خیلی با برش لازانیا راحت نباشن. لازانیای رولی این مشکل رو تا حدودی حل کرده و کار همه رو برای سرو یک لازانیای شکیل و لذیذ راحت میکنه.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
لازانیا 1 بسته
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای سس بشامل

شیر 1 لیوان
آرد 1 قاشق غذا خوری
کره 10 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا رولی

تهیه مواد میانی لازانیا

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به سیر پوره شده اضافه کنید تفت داده تا عطر سیر خارج شود در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها و آویشن افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یکدست شود در انتها کمی نمک را به همراه رب افزوده و تفت دهید تا رب خوش رنگ و بوی خامی آن رفع شود از روی حرارت بردارید.

تهیه سس بشامل

داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و به تدریج شیر گرم را به آن اضافه کنید و در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.

آماده سازی ورقه لازانیا

یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به جوش بیاد مقداری نمک و روغن را داخل آب ریخته بعد از به جوش آمدن ورقه های لازانیا را داخل آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

رول کردن لازانیا

ورقه های لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار دهید و سپس روی ورقه های کمی سس به همراه مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید و به آرامی رول کنید و داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردید قرار دهید.

پخت لازانیا

تمام خمیر لازانیا را به صورت رولی تهیه و داخل ظرف قرار دهید و روی لازانیا ها سس سفید را به همراه پنیر پیتزا ریخته و در فر بمدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید در انتهای پخت روی فر را روشن کرده تا سطح پنیر طلایی شود و یا می توانید در ماهیتابه دو طرف این غذا خوشمزه را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید.

نکات

  • اگر از ورقه های لازانیا پیش پخت استفاده می کنید نیاز به جوشاندن نیست و می توانید ورقه ها را داخل آبجوش قرار دهید تا نرم شود.
  • به دلخواه می توانید کمی سوسیس یا کالباس خرد شده به گوشت اضافه کنید.
  • زمانی که قارچ را اضافه می کنید حرارت بالا باشد تا آب قارچ کشیده شود.
  • لازانیا رولی را بعد از کمی خنک شدن سرو کنید چون زمانی که از فر خارج می کنید داغ است و ممکن است از هم بپاشد.
  • اگر از روش لازانیا رولی بدون فر و با کمک تابه استفاده می کنید حتما روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را کم کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارانی با مرغ

طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی

lasagna
میلک شیک

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه لازانیا رولی

  1. ستاره گفت:

    سلام ممنون 🌹🌹🌹
    از سایت شما استفاده کردم ولازانیا ایبار خیلی خوشمزه شد همه خانواده دوست داشتن 😋😋👍👍
    ممنون از سایت کامل شمسی خانوم

    1. مدیر گفت:

      سلام. نظر لطفتونه. همراهی شما برای ما خیلی ارزشمنده. ممنون که همراه ما هستین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *