ژامبون تنوری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این ساندویچ خوشمزه را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ژامبون تنوری
ژامبون | 5 ورقه |
پنیر ورقه ای | 3 عدد |
چیپس خلالی | 1 بسته |
قارچ | 250 گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
سس کچاب | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، | به مقدار لازم |
پودر سیر، آویشن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
خیارشور | 5 عدد |
پیاز قرمز | 1 عدد |
سس مایونز | 2 ق غذاخوری |
سس خردل | 1 ق غذاخوری |
آب لیموترش | 1 ق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ژامبون تنوری
مرحله اول
ابتدا برای تهیه این ساندویچ باید قارچ ها را آماده کنید بدین صورت که قارچ ها را اسلایس کنید سپس داخل یک تابه روغن زیتون یا روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس قارچ ها را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود بهتر است برای تفت دادن قارچ ها حرارت بالا باشد.
مرحله دوم
ورقه ها ژامبون را روی میز قرار دهید و روی هر کدام مقداری پنیر ورقه ای و قارچ و پنیر پیتزا و چیپس خلالی بریزید داخل یک تابه گریل کمی روغن ریخته و یا با قلمو چرب کنید سپس ژامبون ها را داخل تابه سرخ کنید تا پنیر ذوب شود سپس نیمی از مواد را روی هم بیارید و اجازه دهید کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
خیار شور را رنده ریز بزنید و داخل یک کاسه بریزید و تمام مواد گفته شده را بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و غلیظی بدست بیاد سپس نان باگت ها را باز کنید و داخل نان باگت کمی سس کچاب بزنید.
مرحله آخر
داخل نان باگت به دلخواه کمی کاهو خیارشور و گوجه بریزید و در ادامه سس مخصوص را بریزید و ژامبون های داغ را وسط ساندویچ قرار دهید به همین راحتی ساندویچ خوشمزه ما حاضر است.
نکات کلیدی
- می توانید به دلخواه در انتها چند دقیقه ساندویچ را گریل کنید.
- می توانید فقط از یک نوع پنیر برای تهیه این غذا استفاده کنید.
- تهیه سس دلخواه است می توانید فقط با مایونز سرو کنید.
- می توانید از هر نوع ژامبونی که علاقه دارید این غذا را تهیه کنید.