خانومانه

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی | شمسی خانوم

کوکو سبزی یکی از غذاهای خوشمزه، سبک و پرطرفدار در خانواده‌های ایرانی است. طرز تهیه کوکو سبزی بسیار راحت است. و کم هزینه بودن آن، کوکو سبزی را به یکی از گزینه‌های مورد علاقه برای مادر‌ها و دانشجو‌ها تبدیل کرده است. در تهیه کوکو سبزی از انواع سبزیجات معطر مانند گشنیز، تره، شوید، ترخون، نعناع، ریحان و سبزی‌های معطر محلی استفاده می‌شود. و در بعضی از مناطق از کاهو نیز استفاده می‌کنند تا کوکو سبزی ترد شود.
برای تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو که آسان‌ترین نوع کوکو سبزی است، کافی است سبزی آن را که شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید است را آماده کنیم. این سبزی باید کاملاً ریز خرد شود و به مقدار خیلی کم تفت داده شود به طوری که آب سبزی تبخیر شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکو سبزی

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مواد لازم مقدار مورد نیاز

 

سبزی 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
زرشک یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن به مقدار کافی

طرز تهیه

سبزی کوکو را پس از شستن و خرد کردن با تخم مرغ ، پیاز نگینی خرد شده ، گردوی خرد شده ، زرشک و نمک و ادویه های دیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود.

سپس ماهیتابه ای را انتخاب کنید که مناسب حجم مایه کوکو باشد.

آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید تا تابه چرب شود.

ترجیحا سعی کنید جنس تابه تان از تفلون و یا تابه رژیمی باشد.

بعد از داغ شدن روغن ،مایه کوکو را درون تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید به طوری که ضخامت کوکو در همه جای تابه یکسان باشد.

سپس در تابه را ببندید تا کوکو با حرارت ملایم مغز پخت شود .

بهتر است از شعله پخش کن در زیر تابه استفاده کنید تا حرارت در همه جا یکسان باشد.

وقتی مایه کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد برای راحتی کار آن را به 4 قسمت برش بزنید و به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

اگر هم دوست داشتید به مدل های دیگری کوکو را برش بزنید. کوکوها را برگردانید.

بعد از برگرداندن کوکو لازم نیست که درب تابه را بگذارید. و بعد از چند دقیقه که طرف دیگر کوکو سرخ شد. حرارت زیر آن را خاموش کنید و داخل ظرف مورد نظر تان سرو کنید و به اندازه های دلخواه برش بریزید .

نکات کلیدی در مورد کوکو سبزی

  • گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.
  • در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهی تابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.
  • برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید.
  • همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.
  • اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو میشود .
  • سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.
  • سبزی کوکو را با کره تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته باشید.
  • سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون طعم خوبی نخواهد داشت. حتما از سبزی تازه استفاده کنید.
  • سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره ، جعفری و شوید است. و اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است. و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره تشکیل می دهد. و بعد به ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .
  • بیشتر از حد از گشنیز استفاده نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود.

wiki

شمسی خانوم

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *