اسموتی شیر و خرما یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بسیار مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم
موز | 2 عدد |
خرما | 5 عدد |
پودر نارگیل | 2 ق غذا خوری |
کره بادام زمینی | 2 ق غذاخوری |
پودر دارچین | 1/2 ق چای خوری |
شیر | 2 لیوان |
طرز تهیه اسموتی شیر و خرما
آماده سازی مواد اسموتی
موزها را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید داخل نایلون یا ظرف دربسته قرار دهید و بگذارید داخل فریزر تا یخ بزند.
پوست کندن خرما
خرما را بشورید و داخل یک قابلمه مقداری آب بگذارید تا جوش بیاد زمانی که به جوش آمد خرما را برای ۲ دقیقه داخل آن ریخته سپس فوری با آب سرد آبکشی کنید. سپس با یک فشار دست به راحتی پوست خرما خارج می شود و هسته آن را نیز در بیاورید.
میکس کردن مواد
موزه های یخ زده را از فریرز خارج کنید و به همراه خرما و شیر و پودر دارچین داخل مخلوط کن بریزید می توانید از غذاساز یا گوشت کوب برقی نیز استفاده کنید.میکسر را روشن کرده و اجازه دهید مواد کاملا باهم مخلوط و پوره شوند.
مرحله آخر
وقتی تمام مواد یکدست شدند کره بادام زمینی را اضافه کرده و برای ۲۰ ثانیه میکسر را روشن کنید تا کره بادام زمینی با اسموتی مخلوط شود سپس اسموتی شیر و خرما را داخل لیوان ریخته و روی آن را با موزهای حلقه شده و پودر نارگیل تزئین کنید اسموتی خوشمزه خرما را همراه با کیک برای عصرانه یا صبحانه میل کنید.
نکته ها
- برای خواص بیشتر از شیر بادام بجای شیر نیز می توانید استفاده کنید تا این اسموتی مقوی تر شود.
- از مغزها مختلف مثل بادام و پسته برای اسموتی شیر و خرما می توانید استفاده کنید.
- اگر دوست داشتید رنگ اسموتی تیره تر باشید 1 ق غذا خوری پودر کاکائو نیز می توانید به مخلوط اسموتی اضافه کنید.
- می توانید از 2 ق غذا خوری چیا نیز برای اسموتی شیر و خرما استفاده کنید.
- این مقدار حدود دو لیوان بزرگ به شما اسموتی شیر و خرما می دهد.
- اگر این اسموتی با پودر سنجد مخلوط شود بسیار برای معده مفید می باشد.