آشپزی

طرز تهیه پشمک خانگی

طرز تهیه پشمک خانگی | شمسی خانوم

پشمک یا (Cotton candy) یک شیرینی پرطرفدار در کل دنیاست که بافتی شبیه به پنبه دارد و از خانواده آب‌نبات است. پشمک معمولا حاوی مقادیر کمی طعم‌‌دهنده یا رنگ خوراکی است و با حرارت دادن و مایع‌سازی شکر تهیه می‌شود که معمولا در دستگاه مخصوصی آن را درست می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در سال ۱۹۷۸، اولین دستگاه اتوماتیک برای تولید پشمک استفاده شد و از آن زمان، خلاقیت‌ها و نوآوری‌های این دستگاه بیشتر و بیشتر می‌شود.

مواد لازم برای تهیه پشمک خانگی

شکر 2/5 پیمانه
آرد ذرت 2/5 پیمانه
لیوان 1 پیمانه
جوهر لیمو 1 ق چایخوری

طرز تهیه پشمک خانگی

مرحله اول

ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس آرد ذرت را داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی آرد نباید بسوزد و حتما حرارت روی ملایم باشد این مرحله باید 15 دقیقه طول بکشد سپس آرد داخل یک سینی ریخته و پخش کنید تا خنک شود.

مرحله دوم

یک تابه دیگر را روی حرارت قرار دهید و به آن آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود و شربت غلیظ شود وقتی به غلظت رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

یک تکه یخ یا یخ خشک را داخل دستمال قرار دهید و روی آن یک سینی قرار دهید و تابه را روی سینی بگذارید تا مراحل خنک شدن را انجام دهید دقت کنید که مراحل سرد کردن را در قسمت وسط سینی انجام دهید و زیاد به کناره های سینی نمالید چون آب و شکر وقتی سرد میشود سفت شده و به کناره ها می چسبد وقتی آنقدر هم زدید که شکر شکل گرفت ولی دست شما را نسوزاند قابل شکل گیری می باشد.

مرحله آخر

حالا آب و شکری که مثل خمیر شده را به شکل حلقه دربیاورید و داخل سینی آرد بگذارید و هر طرفش را آرد پاشی کنید و از کناره ها کشیده و بزرگ کنید و به شکل 8 انگلیسی بپیچانید و روی هم تا کنید و رویش را آرد بپاشید و به همین صورت 20-30 بار انجام دهید وقتی رشته ها شکل گرفتن آرد اضافی آن را جدا کنید پشمک را به شکل دلخواه شکل دهید.

نکات کلیدی

  • اگر در حین کار رشته ها پاره شد مجدد آن ها را بهم وصل کنید و دوباره شکل دهید.
  • می توانید پشمک را داخل قالب ریخته و با مغز تهیه کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی
طرز تهیه زولبیا و بامیه
Cotton candy
_پشمک

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

6 دیدگاه در “طرز تهیه پشمک خانگی

  1. pegah گفت:

    این پشمک عالی وخوشمزه بود ممنون😘

    1. مدیر گفت:

      نوش جون. ممنون از شما که به ما سر میزنید.

  2. یاسمن گفت:

    من وقتی شیره قوام میاد و داخل سینی میریزم سریع شکرک میزنه و سفت مبشه و اصلا مثل خمیر نمیشه مشکلش چیه؟

    1. مدیر گفت:

      همونطور که دوست عزیز اشاره کردن چاره کار اضافه کردن آبلیمو یا جوهرلیمو هستش.نوش جون

  3. سیما گفت:

    سلام دوستان.اگر خشک میشه باید کمی آبلیمو یا جوهر لیمو بزنید.نه خشک میشه و نه شکرک میزنه

    1. مدیر گفت:

      ممنون دوست عزیز بابت نکته ای که بهش اشاره کردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *