مواد لازم برای تهیه املت ذرت و قارچ
تخم مرغ | 3 عدد |
ذرت | 1پیمانه |
قارچ | 10 عدد |
گوجه گیلاسی | 5 عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم ( دلخواه) |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت ذرت و قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا برای تهیه این غذا باید ذرت را بپزید شما می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اگر در منزل ذرت فریزری دارید استفاده کنید و یا اگر در فصل ذرت هستید می توانید آن را بگیرید و بخارپز کنید. برای شروع داخل تابه مورد نظر کمی کره و روغن بریزید سپس ذرت را بریزید و کمی تفت دهید نباید سرخ شوند در حدی که کمی نرم شوند کافی می باشد.
مرحله دوم
قارچ ها را اسلایس کنید و کمی آبلیمو بزنید تا در هنگام تفت دادن سیاه نشود سپس داخل یک تابه خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به آن ادویه و نمک بزنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله سوم
قارچ ها را به ذرت اضافه کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد سپس هم بزنید تا ذرت و تخم مرغ و قارچ با هم مخلوط شوند.
مرحله آخر
وقتی تخم مرغ خودش را گرفت کمی پنیر پیتزا روی املت ریخته و برای چند دقیقه درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود سپس به همراه گوچه گیلاسی و سبزیجات دلخواه تزئین کنید.
نکات کلیدی
- می توانید به دلخواه از کمی رب استفاده کنید.
- می توانید از کمی ادویه پول بیبر برای خوش رنگ شدن املت استفاده کنید.
- افزودن قارچ دلخواه و قابل حذف است.
- می توانید مقدار ذرت را کم و زیاد کنید.
واقعا ساییتون عالیه غذاهای خوشمزه اموزش میدین برم درست کنم👏🙂🌹
سلامت باشین بله ما سعیمون در بالا بردن سطح اطلاعات مخاطباست. با نظرات مفید شما حتما به این مهم دست پیدا می کنیم.
موقع سرخ کردن قارچ درب ماهیتابه رو هیچوقت نذارید چون قارچ آب میندازه . غذابد مزه و خراب میشه. وقتی ماهیتابه کاملا داغ هست قارچ رو بریز و شعله رو زیاد کن
ممنون دوست عزیز از اطلاعات مفیدتون.