خانومانه

طرز تهیه ترشی سیر

طرز تهیه ترشی سیر | شمسی خانوم

ترشی سیر یکی از ترشی‌های پر طرفدار و در کنار غذاها بسیار دلچسب و لذیذ است. از نظر درمانی ارزش بالایی دارد. دارای خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب است. از سکته های قلبی جلوگیری می‌کند.
سیر، انتی اکسیدان بسیار قوی است. کسانی که دچار انگل روده و معده هستند توصیه می‌شود مصرف سیر را فراموش نکنند.
برای پوست مفید و دارای فسفر، منیزیوم، آهن و پتاسیم فراوان است. بیشتر مردم همراه غذاهای خود سیر ترشی استفاده می‌کنند. در بین ما ایرانیان بسیار مرسوم است.

طرز تهیه ترشی فلفل بیور

مواد لازم

سیر 500 گرم
ترخون 2 شاخه
فلفل سبز 4 عدد
نمک به اندازه کافی
سرکه خرما به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی سیر

برای تهیه سیر ترشی ابتدا ساقه های سیرها را با چاقو می بریم و تمیز آنها را می شوییم. سپس در صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. و بعد در سینی با فاصله سیر ها را می چینیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبتی در آن ها باقی نماند.

البته می توانید روی یک حوله تمیز و خشک نیز سیرها را بچینید تا اگر هنوز رطوبتی در آن ها باقی مانده است از بین برود. دلیل خشک بودن سیرها این است که رطوبت باعث کپک زدن ترشی می شود.

فلفل سبزها را می شوییم و خشک می کنیم. ترخون را نیز می شوییم و روی پارچه ای قرار می دهیم تا زودتر خشک شود. سپس سیرها که خشک شدند در شیشه ای می ریزیم و لابه لای سیرها ترخون و فلفل قرار می دهیم.

کمی نمک روی سیرها می پاشیم و سرکه روی آن ها می ریزیم تا جایکه کاملا روی سیرها را بپوشاند. آن وقت یک قابلمه (که شیشه سیر در آن قرار بگیرد) را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زود به جوش بیاید.

پس از جوش آمدن آب درب شیشه سیر ترشی را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. شیشه ترشی را بر عکس داخل قابلمه آب جوش قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش بماند و بعد بیرون می آوریم.

این کار برای طولانی تر شدن مدت سالم ماندن سیر ترشی صورت می گیرد. پس از خارج کردن شیشه از داخل آب جوش،در جای خشک و خنک به مدت حداقل ۱ سال نگهداری می کنیم تا خوب جابیافتد و بعد مصرف می کنیم.

اما اگر می خواهید سیر ترشی را زود آماده و مصرف کنید باید سرکه را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید و سیرها را اضافه کنید تا کمی نرم شوند. سپس بگذارید تا خنک شود و در شیشه بریزید. و فلفل و ترخون را داخل شیشه بریزید و درب شیشه را ببندید و به مدت ۲ الی ۳ روز بعد می توانید از ترشی استفاده کنید.

سیر_ترشی
ترشی

طرز تهیه ترشی هویج

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *