آشپزی

طرز تهیه جگر کبابی گوسفندی روی زغال، گاز، ماهیتابه و در فر

طرز تهیه جگر کبابی گوسفندی | شمسی خانوم

جگر کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی محسوب می شود. به دلیل اینکه دارای محبوبیت زیادی می باشد کمتر شهری را می توانید بیابید که دارای جگرکی نباشد،

خواص درمانی جگر

  • سرشاز از آهن و ویتامین B۱۲ که برای درمان کم خونی بسیار موثر است.
  • دارای ویتامین A که برای درمان و جلوگیری از خشکی پوست خشکی چشم و شب کوری مفید است.
  • حاوی روی است که برای رشد کودکان حیاتی می‌باشد.
  • جگر سیاه دارای ویتامین‌های E و D نیز هستکه برای رشد استخوان و درمان پوکی استخوان مفید است.

مواد لازم برای تهیه جگر گوسفندی کبابی

جگر گوسفندی 500 گرم
پیاز 1 عدد
آب لیموترش 1 ق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه جگر کبابی

مرحله اول

ابتدا باید جگر را آماده کنید برای شروع جگر را خوب بشورید و یک لایه نازک روی جگر را با چاقو جدا کنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید (جگر نباید خیلی بزرگ باشد که مغز پخت نشود و یا خیلی ریز که بسوزد) سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل یک کاسه ریخته و به همراه آن جگر و آب لیموترش و ادویه ها و نمک را اضافه کنید و کاسه را برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا جگر مزه دار شود.

مرحله سوم

جگر ها را از پیاز جدا کنید و به سیخ بزنید و از قبل زغال را خوب داغ کنید و سیخ ها را روی زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا جگر خوب پخته و برشته شود بسته به ذائقه خود می توانید کمی زودتر به صورت آبدار از روی زغال بردارید یا بگذارید کاملا مغز پخت شود.

مرحله چهارم

اگر می خواهید این جگر را به روی گاز تهیه کنید بهتر است از این روش عمل کنید جگر ها را به روی سیخ های چوبی یا فلزی کوچک بزنید و تابه را کمی چرب کنید و بگذارید تا تابه داغ شود سپس سیخ های جگر را داخل تابه قرار دهید و بگذارید یک طرف آن کاملا سرخ شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

مرحله آخر

برای تهیه جگر در فر باید ابتدا فر را روشن کنید و توری مخصوص را روی سینی فر قرار دهید سپس سیخ های جگر را روی توری قرار دهید حتما باید سینی و توری روی هم باشد وگرنه فر را بشدت کثیف می کند (توری فر یک صفحه مشبک است) سپس فر را در دمای 200 درجه قرار دهید و هر 10 دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا جگر ها پخته و برشته شوند سپس در انتها به همراه نان و پیاز و جعفری میل کنید.

نکات کلیدی

  • حتما لایه نازک روی جگر را جدا کنید وگرنه جگر در هنگام پخت سفت می شود.
  • می توانید جگر ها را در مخلوط آرد و بیکینگ پودر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
  • سیخ ها را مدام بچرخانید تا یکدست کباب شود.

طرز تهیه تاس کباب
طرز تهیه ناگت سبزیجات رژیمی
جگر
کباب

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه جگر کبابی گوسفندی روی زغال، گاز، ماهیتابه و در فر

  1. امیرر گفت:

    مخصوصا روی زغال خیلی عالی می شه👌👌👌👌👌

    1. مدیر گفت:

      اینم یه پیشنهاد خوشمزه ، دوستان امتحان کنید نظر بدید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *