آشپزی

طرز تهیه حلوا خرمایی

طرز تهیه حلوا خرمایی | شمسی خانوم

حلوا خرمایی یک حلوای استثنائی و خوشمزه است که در کنار چای فوق‌العاده می‌چسبد و به ویژه در ماه مبارک رمضان و برای سفره افطار انتخابی عالی است. این حلوای لذیذ فقط از سه ماده اصلی تشکیل شده یعنی خرما، آرد و روغن. مقدار آرد باید نصف خرما باشد و روغن به قدری لازم است که آرد را موقع سرخ کردن بپوشاند و آن را به شکل خمیری درآورد.

مواد لازم برای تهیه حلوا خرمایی

آرد گندم 150 گرم
خرما 300 گرم
روغن مایع 150 گرم
پودر دارچین 1/2 ق غذا خوری
زنجبیل 1/4 ق چای خوری
پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا خرمایی ساده و مجلسی

  • مرحله اول

ابتدا خرما را بهتر است بشورید سپس هسته آن را جدا می کنید و به دلخواه می توانید پوست خرما را نیز بگیرید سپس داخل یک کاسه ریخته و با پشت چنگال یا گوشتکوب برقی خرما را خوب له کنید تا یکدست شود.

  • مرحله دوم

ابتدا آرد را دوبار الک کنید تا سبک شود سپس داخل تابه ریخته و خوب آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد سپس از تابه خارج کنید و مجدد الک کنید و به تابه برگردانید.

  • مرحله سوم

روغن مایع را به آرد اضافه کنید و با حرارت ملایم خوب تفت دهید تا حلوا کاملا تغییر رنگ دهد و به رنگ قهوه ای روشن در بیاد باید سریع و مدام هم بزنید تا نسوزد.

  • مرحله چهارم

در ادامه پوره خرما را به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس دارچین و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید حرارت را بسیار کم کنید تا حلوا به قوام کافی برسد سپس از روی حرارت بردارید و داخل سینی ریخته و با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید.

نکات کلیدی

  • می توانید مواد حلوا را داخل قالب سیلیکونی ریخته و قالبی این حلوا تهیه کنید.
  • افزودن زنجبیل اختیاری می باشد.
  • اگر دوست دارید حلوای یکدستی داشته باشید خرما را چرخ کنید تا نرم و لطیف شود.
  • در صورت تمایل کمی از گلاب استفاده کنید.
  • می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.

طرز تهیه حلوای سیاه
طرز تهیه فیش اند چیپس
date halwa
حلوا

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *