خانومانه

طرز تهیه خورش فسنجون

طرز تهیه خورش فسنجون | شمسی خانوم

خورش فسنجون یکی از خورش های سنتی و ممتاز ایرانی است که در تمام نقاط ایران با توجه به ذائقه ی مردم طبخ می شود. مثلا در شمال ایران معمولا این غذا را با استفاده از رب انار ترش و یکی دو لیوان آب انار کاملا ترش طبخ می کنند ولی در بیشتر نقاط ایران خورش فسنجون را با طعم ملس می پسندند.

طرز تهیه خورش بادام کرمانشاهی

مواد لازم

مغز گردوی آسیاب شده 400 گرم
مرغ 4 تکه
پیاز 1 عدد
رب انار 4 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن 2 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل

طرز تهیه خورش فسنجون

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا کاملا شفاف و سبک شود. سپس به آن یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

در مرحله ی دوم گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه می کنیم. و روی حرارت متوسط برای حداقل ده دقیقه کاملا تفت می دهیم. سپس رب انار را اضافه می کنیم. و بعد از چند دقیقه 6 لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید.

روی تکه های مرغ نمک، زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم. و اجازه می دهیم با یک لیوان آب و یک پیاز به مدت نیم ساعت بپزد.

در مرحله بعدی مرغهای پخته شده را به خورش فسنجون اضافه می کنیم. و در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت سه تا چهار ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد.

خورش فسنجون جا افتاده را در ظرفی بکشید و همراه پلوی زعفرانی و مخلفات دلخواه سرو کنید.

نکات مادرانه

برای اینکه به گردوها شوک وارد شود و بیشتر روغن بیاندازد، می توانید هر نیم ساعت چند تکه یخ در خورش بریزید.

برای تزیین این خورش می توانید از مغز گردوی تفت داده شده استفاده کنید.

با به کارگیری تمام این نکات، زمانی را برای طبخ این خورش انتخاب کنید که زمان کافی داشته باشید. زیرا باید صبور باشید و اجازه دهید خورش فسنجون با حرارت ملایم و طی چند ساعت جا بیفتد.

در انتهای زمان پخت خورش را بچشید و نمک و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

خورش
فسنجان

طرز تهیه لوبیا پلو

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *