سوپ سیر و سبزیجات یکی از غذاهای سالمی است که مواد تشکیل دهنده آن خاصیت سم زدایی دارد. این سوپ سیستم داخلی بدن را پاکسازی می کند. به هضم غذا کمک می کند. اشتها را بالا می برد. خاصیت آنتی اکسیدان دارد. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای درمان سرماخوردگی مفید است. اگر روزانه یک لیوان از این سوپ نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ می شوید بلکه همیشه سالم می مانید.
مواد لازم
روغن | ۱ قاشق چایخوری |
سیر ریز خرد شده | ۲ قاشق چایخوری |
جو دوسر پرک | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیای فرانسوی) (آب پز و ریز خرد شده) | ۱ فنجان |
پیاز ریز خرد شده | یک چهارم فنجان |
گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ سیر و سبزیجات
اول روغن را در یک قابلمه گرم کنید.
سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید.
حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه نمایید.
۳ فنجان آب در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید به مدت ۲ دقیقه بعد از مخلوط کردن بپزد.
گاهی اوقات آن را بهم بزنید تا ته نگیرد.
گشنیز و جوی دو سر را به آن اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید.
برای ۱ دقیقه روی شعله متوسط بپزید.
سرو کرده و بصورت گرم میل کنید.
چند مورد از خواص این سوپ
- غنی از مواد مغذی است و کالری کمی دارد.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
- یک داروی طبیعی است.
- حالت تهوع را درمان میکند.
- با سرطان مبارزه میکند.
- فشار خون بالا را درمان میکند.
- برای سلامت پوست و مو مفید است.
- خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
- غنی از آنتیاکسیدانها
- بدن را سمزدایی میکند.