کوکو کدو حلوایی یکی از خوشمزهترین غذاهای نونی برای ناهار و شام است که میتوان با این نارنجی خوشرنگ درست کرد.
اگر علاقه مند به غذاهای کم کالری باشید و به دنبال غذاهای مناسب برای رژیم غذایی لاغری باشید، کوکوی کدو حلوایی یکی از بهترین گزینه ها برای این کار است که معمولاً کمتر در بین خانواده ها جا افتاده است، زیرا پختن کدو حلوایی فوت و فن هایی دارد که اگر آنها را ندانید نمی توانید با استفاده از آن غذاهای خوشمزه درست کنید.
مواد لازم
کدو حلوایی | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 5 قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | 5 قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
نمک و فلفل سیاه و تخم گشنیر و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو کدو حلوایی
مرحله اول
کدو حلوایی را پوست بگیرید و بگذارید داخل آب تا پخته شود وقتی پخته شد با گوشکوب برقی یا دست خوب بزنید تا له شود. سیب زمینی را نیز داخل آب گذاشته و اجازه دهید تا پخته شود سپس پوست را جدا کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
مرحله دوم
پیاز را شسته و پوست بگیرید و رنده ریز بزنید آبش را گرفته و با سیر پوست گرفته شده و رنده شده مخلوط کنید سپس سیب زمینی رنده شده و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید کمی که از لختگی درآمد به مواد فوق اضافه کنید و آرد و پودر سوخاری را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاد.
مرحله چهارم
داخل تابه روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مواد کوکو داخل روغن ریخته تا داغ شود سپس درب تابه را بگذارید تا به دلیل داشتن آب در کدو روغن نپاشد وقتی کوکو ها خودشان را گرفتند طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید به همین راحتی کوکو کدو حلوایی ما حاضر شد.
نکات
- می توانید پنیر پیتزا نیز در این کوکو استفاده کنید.
- می توانید کدو حلوایی و سیب زمینی را نپخته و به صورت خام رنده کنید و کوکو را حاضر کنید.
- برای تهیه کوکو کدو حلوایی به شکر نیاز نیست.
- مواد کوکو شاید کمی شل باشند ولی وا نمی رود.
- حتما حرارت در حین پخت کم باشد تا کوکو ها مغز پخت شوند.