کیک توت فرنگی ساده یکی از آسانترین، زیباترین و خوشمزهترین کیکهایی است که میتوان تهیه کرد. به ویژه در فصل تابستان با توت فرنگی تازه و آبدار لطف خاصی دارد. مواد لازم برای این کیک هم خیلی ساده و معمولاً دم دست هستند. میتوانید کیک ساده توت فرنگی را به عنوان عصرانه همراه با یک نوشیدنی خنک میل کنید یا آن را پس از غذا به عنوان دسر سرو کنید. همچنین میتوانید برای جلوه بیشتر کمی خامه قنادی ساده روی آن اسپری کنید یا آن را همراه با بستنی وانیلی سرو نمایید.
برای پخت کیک ساده خانگی اینجا کلیک کنید.
مواد لازم
آرد سفید | 1 و 1/2 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 و 1/2 قاشق مرباخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
کره | 85 گرم |
شکر | 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
شیر کم چرب | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه کیک توت فرنگی
- ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس در یک کاسه 1 و 1/2 پیمانه آرد سفید، 1 و 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه ای دیگر 1 پیمانه شکر و 85 گرم کره (دمای اتاق) را با همزن برقی مخلوط کنید تا مخلوط کرکی و سبکی بشه. حدودا 3 دقیقه طول میکشه.
- عدد تخم مرغ و 1 قاشق مرباخوری وانیل را اضافه کنید و با همز به همزدن ادامه بدین.
- مواد را با سرعت پایین همزن با هم مخلوط کنید.
- سپس مقداری ازمخلوط آرد را اضافه کنید.
- بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شد مقداری شیر بریزید.
- به طور متناوب آرد و شیر را همین گونه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر به دست آمده رو به درون ظرفی با قطر 20 سانتی متری بریزید. البته قالب کیک تان را از قبل با کمی کره چرب کنید.
- حالا توت فرنگی ها رو که فقط قسمت برگ رو برش زدید روی خمیر کیک بچینید.
- 2 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده رو روی توت فرنگی ها بریزید.
- به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه بذارید. سپس دمای فر را در 160 درجه تنظیم کنید و به مدت 1 ساعت در فر بذارید تا کیک طلایی بشه بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید تا کیک خنک بشه.