پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند و به تنهایی یا با مرغ و میگو سرو میشود. پلو مکزیکی غذایی خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانیها است.
مواد لازم
پیاز | یک عدد |
سیر | 2 حبه |
فلفل دلمهای | یک عدد |
ذرت | نصف پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
برنج: | 3 پیمانه |
نخود فرنگی | یک پیمانه |
فلفل قرمز | به میزان دلخواه |
زعفران دمکرده | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو مکزیکی
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. وقتی پیاز سرخ شد، سیر خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید. بهتر است از فلفل دلمهای رنگی استفاده کنید تا غذا خوش رنگ تر شود.
ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید یا از کنسرو استفاده کنید.
فلفل دلمهای خرد شده، ذرت، نخود فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بیفزایید.
هر چقدر دوست دارید غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه کنید.
اگر میخواهید در این غذا از مرغ یا میگو کنید، در این مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.
در آخر زعفران دمکرده را اضافه کنید.
برنج را پس از خیس خوردن در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.
در قابلمهای برنج بریزید و از مواد درست شده لا به لای آن بدهید. سپس بگذارید بخار کند و دم بکشد.
نکات
- برای تزیین بهتر است یک لیوان در وسط دیس گردی قرار دهید و برنج را دور لیوان بریزید سپس لیوان را برداشته و میگوها را در قسمت وسط پلو قرار دهید.
- زمانی که میگو به صورت دایره در آمد پخته شده و بیشتر از آن میگو سفت میشود.
- موقع شستن میگو فراموش نکنید که رگ کمر آن را بگیرید.
- این غذا را میتوانید به صورت کته هم مصرف کنید و مواد را داخل برنج بریزید و بعد دم بیندازید.
- این غذا در مکزیک به صورت خیلی خیلی تند سرو میشود!
غذای خوشمزه ای بود
ممنون شمسی جان از غذاهای که در سایت می زارن😉😉😉😋😋😋
نوش جون سلامت باشید. ممنون از همراهیه شما.