کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است که مس توانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. همچنین درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحتتر از سایر کیکها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این دلیل که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.
طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العادهای هم دارد.
مواد لازم
به طور کلی همه کیکها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزهای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روشها و تکنیکای پخت بستگی داره.
خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.
- تخم مرغ : چهار عدد ( بهتره تخم مرغ ها رو از یخچال بیرون بیارین و بزارین به دمای محیط برسن بعد ازشون استفاده کنید. این یکی از تکنیکاییه که خیلی توی مزه نهایی کیک مهمه)
- شکر : یک پیمانه
- شیر یا آب : یک پیمانه
- روغن : یک پیمانه
- وانیل : یک سر چاقو
- بیکینگ پودر : یه قاشق چایخوری
- آرد : دو و نیم پیمانه
- سیب : متوسط دو عدد
- دارچین : دو قاشق غذاخوری (این مقدار سلیقه ایه و قابل تغییره. البته بهترین اندازه دارچین بعد از چند بار درست کردن این کیک و طبق تجربه دستتون میاد.)
طرز تهیه
در اولین مرحله میریم سراغ سیبها و اونا رو پوست میگیریم.
از وسط به چهار قسمت مساوی برش میزنیم و مجددا این تکهها رو به سه یا چهار قسمت نازک برش میزنیم.
این کار به سایز سیبهاتون بستگی داره و ترجیحا نازک برش زدنش خیلی بهتره چون روی سطح کیک راحتتر میمونه.
دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیبها اضافه میکنیم وکنار میگذاریم تا دارچین به خورد سیب ها برود. (این مرحله کاملا سلیقهایی و ذائقهایی هست و میتونید کمتر یا بیشترش کنید.)
تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده (وقتی سرد از یخچال بیرون میارید بذارید تا دمای اونها به دمای محیط برسه) رو با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت 8 دقیقه هم میزنیم تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر بشه.
حالا آرد رو طی دو مرحله کمکم به مخلوطمون اضافه میکنیم و با همون دور کُند همزن در حدی که مخلوط بشن فقط به هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم تا کیکمون بافت لطیف تری پیدا کنه. (این موضوع رو حتما رعایت کنید تا تاثیر بی نظیرش رو ببینید.)
ته قالب رو از قبل کاغذ روغنی پهن میکنیم و مقداری هم آرد میپاشیم (این کار برای اینه که بعد کیکمون به قالب نچسبه وراحت جدا شه)
حالا نصف مواد رو از مرکز قالب به آهستگی توی قالب میریزیم و نصف سیبهامونو روی سطح مواد میچینیم.
نکتههای مهم :
سیبها رو به آرومی روی کیک قرار بدید تا فرو نرن.
لایه موادی که توی قالب میریزید نازک نباشه تا سیبها ته کیک نرن.
اگه سیبها را مناسب برش بزنید انگاه می توانید مزه ترش سیب و شرینی کیک را هم زمان حس کنید.
بعد از اون بقیه سیبهامونو روی سطح کیک با همون حساسیت قبلی هر مدلی که دوست داشتید میچینید.
حالا کیک رو منتقل میکنیم به فرِی که از قبل گرم شده.(البته درآوردن قِلق این کار و دمای مناسب برای پخت کاملا تجربی هست.)
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه میزاریم و منتظر میمونیم تا خوب بپزه.
بعد از خنک شدن کیک میتونین با اَلَککردن مقداری پودر قند اونو خیلی شیک و مجلسی تزیین کنید.
با شنیدن ترکیب سیب و دارچین بعضی افراد احساس نا خوش آیندی می کنند اما با مزه کردن این کیک نظرشون عوش میشه. امیدواریم شما هم از طعم این کیک لذت ببرید.
می توانید طرز تهیه کیک کیک ساده خانگی را اینجا ببینید.