سس گوجه فرنگی یکی از چاشنی های مورد علاقه خیلی از شماهاست. شاید آسانترین راه برای طعمدار کردن ماکارونی، مرغ یا غذاهای دیگر، اضافه کردن رب گوجهفرنگی یا زدن سس گوجه آماده به آنها باشد. اما به جای استفاده از ترکیبهای آماده، خودتان دست بهکار شوید و سس گوجه فرنگی خانگی خوشطعمتری را آماده کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس قرمز
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غدا خوری |
کره | 100 گرم |
آب لیمو ترش تازه | 1/2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 قاشق غذا خوری |
فلفل و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس
مرحله اول
در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود .
مرحله دوم
بعد رب گوجه فرنگی ، آرد و کمی نمک و فلفل را در آن می ریزیم و تفت میدهیم .
مرحله سوم
کمی که رب ها سرخ شدند و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد با هم بجوش بیایند و کم کم غلیظ شوند.
مرحله آخر
در آخر آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم. وقتی که جا افتاد و به غلظت مناسب رسید , حرارت رو خاموش می کنیم و پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب میریزیم.
نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
- در ضمن می توانیم در یک تابه بزرگ، 1 عدد پیاز را خرد کنیم و آن را با روغن زیتون برای دو دقیقه تفت بدهیم. و سپس پورهای که آماده شده است را همراه آبلیمو یا سرکه ، بعد از جوش آمدن مواد به آن اضافه کنیم.
- اگر میخواهید سس شما تند شود می توانید مقدار فلفل آن را بیشتر کنید.
- چون این سس گوجه فرنگی خانگی میباشد و مواد افزودنی ندارد. برای جلوگیری از خراب شدن آن سعی کنید به اندازه مورد نیاز درست کنید.