طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس | شمسی خانوم

طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس

شاید شما هم نمی توانید با صبحانه های تکراری کنار بیایید و به دنبال جایگزینی خوشمزه برای آن می گردید پس با ما همراه باشید. املت بادمجان و سوسیس به عنوان یک صبحانه می‌تواند روزتان را بسازد. اما این املت علاوه بر صبحانه می‌تواند به عنوان یک ناهار یا شام سبک هم در نظر گرفته شود. اگر شما هم از صبحانه‌های تکراری خسته شده‌اید و میانه خوبی با صبحانه‌های سرد ندارید، این غذا را امتحان کنید.

طرز تهیه برگر پنیری

مواد لازم

روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
سوسیس تند220 گرم
بادمجان متوسطیک عدد
پیاز بزرگ زردنصف یک عدد
نمکبه مقدار لازم
تخم مرغ بزرگهشت عدد
برگ تازه ریحان خرد شدهچهار پیمانه
پنیر فتا تازه60 گرم

طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس

پوست سوسیس‌ها را بگیرید و آن‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و سوسیس‌ها را داخل روغن سرخ کنید. سپس داخل یک ظرف بریزید و با دستمال کاغذی روغن آن‌ها را بگیرید. برای سالم‌تر شدن این صبحانه می‌توانید سوسیس خانگی را تهیه کنید و به این غذا اضافه کنید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان را هم بعد از اینکه شستید، ساقه آن را جدا کنید و به صورت حبه‌های متوسط خرد کنید.

باقیمانده روغن را داخل تابه بریزید. بادمجان و پیاز خرد شده را با هم حدود شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

سیر را رنده کنید و همراه نمک به مواد اضافه کنید. سوسیس‌ها را هم به قابلمه برگردانید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها و ریحان را ریخته و هم بزنید و روی مواد داخل تابه بریزید. تابه را کمی کج کنید تا مایه تخم مرغ روی همه سبزیجات به طور مساوی قرار گیرد.

پنیر را را به کمک دست خرد کنید و روی املت بریزید. در تابه را ببندید تا تخم مرغ کاملا خودش را گرفته و املت بپزد.

املت
سوسیس

طرزتهیه املت گوجه فرنگی

2 پاسخ به “طرز تهیه املت بادمجان و سوسیس”

  1. سلام به عنوان دانشجو معمولا غذاهایی که سریع اماده میشن درست میکنم و این غذا واقعا بی نظیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *