خانومانه

املت گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی | شمسی خانوم

املت گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در رستوران ها و قهوه ها خانه ها هم از صبحانه های محبوب محسوب می شود. املت گوجه فرنگی علاوه بر اینکه به عنوان یک وعده کامل محسوب می شود به عنوان میان وعده هم مورد استفاده قرار می گیرد.

برای دیدن طرز تهیه نیمرو اینجا کیک کنید.

مواد لازم املت با رب

 

تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
روغن 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه املت با رب

 

املت گوجه فرنگی | شمسی خانوم

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. بعد از یک دقیقه تفت رب ، زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه داخل تابه بریزید و کمی نمک روی آنها بپاشید و حدود 5 دقیقه ای به هم زدن ادامه دهید. تا تخم مرغ ها حسابی با رب مخلوط شوند. املت آماده شده را در کنار نان تازه ، پیاز و سبزیجات دلخواه میل نمایید.

نکته : در حین پخت املت حرارت را در هیچ مرحله ای کم نکنید.

 

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

 

مواد لازم املت گوجه فرنگی

 

گوجه فرنگی 8 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به اندازه کافی

 

دستور تهیه املت گوجه فرنگی

 

املت گوجه فرنگی | شمسی خانوم

پیاز را به صورت نگینی و یا با رنده ریز رنده کنید . مقداری روغن داخل تابه ای بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. بعد از طلایی شدن پیازها ، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در تابه را ببندید تا گوجه ها پخته و نرم شوند.

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم ( یا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ) و در یک تابه مناسب می ریزیم. مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم. پیاز ها که طلایی شدند، گوجه فرنگی ها را به آنها اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم . بعد در تابه را ببندید تا گوجه ها نرم و پخته شوند و آب آنها کاملا کشیده شود. بعد حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی ها را کمی سرخ کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا هم بزنید ، سپس به گوجه های درحال سرخ شدن اضافه کنید.در همین حین ، نمک و فلفل را هم بیفزایید.

پس از مخلوط شدن ادویه ها با تخم مرغ حرارت زیر تابه را کمی بیشتر کنید تا املت کاملا بپزد.

نکات

زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
می توانید در کنار املت دوغ محلی میل کتید.

املت

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *