طرز تهیه املت مارچوبه | شمسی خانوم

طرز تهیه املت مارچوبه

مواد لازم برای تهیه املت مارچوبه

مارچوبه6 عدد
تخم مرغ3 عدد
گوجه2 عدد
کره20 گرم
گوجه گیلاسی برای تزئینبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه املت مارچوبه

مرحله اول

ابتدا باید قسمت انتها و ابتدایی مارچوبه را که سفت و محکم است با چاقو جدا کنید، اگر مارچوبه شما ضخیم است آن را با پوست کن پوست بگیرید اما اگر نازک است نیازی به پوست گرفتن ندارد سپس مارچوبه را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و یا می توانید درسته استفاده کنید. بعد آن را خوب بشورید و بگذارید آبش کشیده شود بهتر است با حوله آشپزخانه آن را خوب خشک کنید.

مرحله دوم

داخل تابه مورد نظر کره را بریزید تا ذوب شود سپس مارچوبه را اضافه کنید و کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا مارچوبه نرم و سرخ شوند این مرحله ممکن است 10 دقیقه طول بکشد سپس مارچوبه را خارج کنید.

مرحله سوم

گوجه فرنگی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید می توانید به صورت حلقه ای یا مکعبی خرد کنید سپس داخل همان تابه با کمی نمک سرخ کنید سپس مارچوبه را اضافه کنید و در کاسه جدا تخم مرغ ها را بشکنید و به آن ادویه و نمک اضافه کنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را داخل تابه روی مارچوبه و گوجه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پخته شود و خودش را بگیرد سپس درب تابه را برداشته و با گوجه گیلاسی و نان تازه سرو کنید.

نکات کلیدی

  • به دلخواه می توانید از سبزیجات دلخواه در کنار این املت استفاده کنید.
  • می توانید برای خوش رنگ شدن املت از کمی رب گوجه نیز استفاده کنید.
  • اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید از کمی پودر سیر استفاده کنید.

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی
طرز تهیه  جگر کبابی گوسفندی
کباب_سلطانی
کباب

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *