تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب بدون گوشت
پیاز | 2 عدد |
قارچ | 15 عدد |
هویج | 3 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
بادمجان | 2 عدد |
رب | 2 ق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
آلو بخارا | 5 عدد |
آبلیمو | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه تاس کباب بدون گوشت
مرحله اول
در تهیه تاس کباب خرد کردن بسیار مهم است پس برای شروع از خرد کردن مواد آغاز می کنیم برای این کار پیاز را پوست گرفته و بشورید و به صورت حلقه ای برش بزنید در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز پوست گرفته و حلقه ای نه خیلی نازک و نه با ضخامت زیاد برش بزنید. قارچ ها را نیز شسته و اسلایس کنید و در ادامه بادمجان ها را نیز پوست گرفته و برش بزنید.
مرحله دوم
داخل قابلمه که قرار است پخت تاس کباب انجام شود کمی روغن ریخته سپس ابتدا پیاز سپس سیب زمینی و هویج و بادمجان و در انتها قارچ و گوجه فرنگی حلقه شده را به صورت لایه لایه قرار دهید و بعد باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس رب را به همراه آب و ادویه و نمک داخل کاسه ریخته و هم بزنید.
مرحله سوم
سس تهیه شده را به آرامی روی تاس کباب ریخته و روی حرارت قرار دهید ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم تمام سبزیجات پخته شود.
مرحله آخر
چند عدد آلو بخارا را در کمی آب خیس کرده سپس به همراه همان آب داخل تاس کباب ریخته و صبر کنید تا نرم و سس تاس کباب غلیظ شود در انتها نمک غذا را اندازه کنید و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو بریزید و از روی حرارت بردارید سپس به همراه نان و ترشی میل کنید.
نکات کلیدی
- شما هر کدام از سبزیجات را می توانید حذف و یا سبزیجات دلخواه را اضافه کنید.
- به دلخواه می توانید از چند عدد سیر حلقه شده برای طعم و مزه بهتر استفاده کنید.
- مهم ترین راز تاس کباب پخت آرام و ملایم است.
- بهتر است بادمجان را از قبل کمی در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
- افزودن آب و آبلیمو اختیاری و قابل حذف است.
طرز تهیه قلیه بادمجان گیلانی
طرز تهیه املت ذرت و قارچ
تاسکباب
کباب تابهای
عالی و خوشمزه 😋
ممنون از نظر امیدوارانه شما.