آشپزی, غذای اصلی

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت | شمسی خانوم

مواد لازم برای تهیه ته چین بادمجان و گوشت

برنج 3 پیمانه
بادمجان 2 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
ماست 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
گلاب 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت

مرحله اول

ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید وقتی سبک شد کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس سیر را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود سپس کمی فلفل سیاه و نمک به گوشت بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله سوم

داخل یک کاسه ماست و زعفران و تخم مرغ و گلاب را بریزید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردید را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد.

مرحله آخر

کف روی برنج را بگیرید و کمی شمرده تر از همیشه از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و بعد برنج را با مخلوط ماست خوب هم بزنید و قابلمه را به روی حرارت قرار دهید و کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و با کفگیر خوب صاف کنید سپس گوشت چرخ کرده و بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و کمی فشار دهید سپس مابقی برنج را بریزید و بگذارید ته چین به مدت 1 ساعت دم بگذارید تا طلایی شود در انتها کمی کره روی ته چین بگذارید و روی دیس برگردانید و با بادمجان و زرشک تزئین کنید.

نکات کلیدی

  • می توانید کمی رب گوجه یا گوجه پوره شده به گوشت اضافه کنید.
  • می توانید این ته چین را در فر نیز تهیه کنید.
  • سعی کنید مواد ته چین در مرکز ریخته شود و از کنارها فاصله داشته باشد تا در هنگام پخت نسوزد.

طرز تهیه ته چین بوقلمون
طرز تهیه آلبالو پلو
tah-chin
ته‌چین

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

3 دیدگاه در “طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت

  1. یاسمن گفت:

    بسیار مختصرو خوشمزه 👌👌👌😋😋😋
    ممنون از مطالب عالیه اموزشیتون👏👏👏👏

    1. مدیر گفت:

      ممنون از شما که همراه ما هستید.

  2. Sami گفت:

    عاشقه ته چینم کلا مخصوصا اینطوری عالیه می شه 👏👏👏👏👏😊😊😊

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *