خانومانه

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی | شمسی خانوم

خورش ماست اصفهانی یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر اصفهان است. جالب است بدانید که این خورشت اصیل ایرانی تنها خورشتی است که به صورت دسر سرو می شود.

البته خورش ماست به جهت اینکه دارای مواد تشکیل دهنده مقوی و کاملی است می تواند به عنوان یک وعده کامل غذایی هم مورد استفاده قرار گیرد. نکته دیگر در مورد خورش ماست این است که این خورش طعمش هم با دیگر خورش ها متفاوت است و طعمی شیرین دارد.

طرز تهیه خورش قیمه

 

مواد لازم

ماست چکیده بی نمکدو نیم کیلوگرم
گوشت گردن بدون استخوان250 گرم (با استخوان 300 گرم)
پیاز1 عدد
زردهتخم مرغ 2 عدد
شکر1 پیمانه سرخالی
آب2 تا 3 پیمانه
نمک ، زردچوبه،گلاب و زعفران دم کردهبه مقدار کافی
بادام ، خلال پسته و زرشکبه اندازه کافی برای تزیین

طرز تهیه خورش ماست

ابتدا گوشت را با پیاز و کمی زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد. وقتی گوشت پخت ، قبل از اینکه از روی حرارت برداشته شود. مقداری نمک هم به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید. و در یک ظرف مسی با گوشت کوب خوب آن را بکوبید تا کش دار شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید. و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند. وقتی مایه جوش آمد گوشت کوبیده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. در این مرحله باید مواد کش دار شوند. در مرحله آخر نمک ، زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا خورش جا بیفتد. خورش ماست آماده شده را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین کنید .

نکات

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

خورش
خورش_ماست

طرز تهیه خورش فسنجون

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *