طرز تهیه شیرینی ناپلئونی | شمسی خانوم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل‌فُی نام اصلی این شیرینی در فرانسه است. اما فرانسوی‌ها به آن ناپلئون نیز می‌گویند و در بسیاری از کافه‌های فرانسه به این نام فروخته می‌شود. ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای‌ها طبقه‌بندی شده‌است. و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی‌ها قرار دارد. ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می‌شود. به‌طور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود. همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود. همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودرشده یا آیسینگ به صورت راه‌ راه یا نقش‌های نامنظم به رنگ قهوه‌ای و سفید استفاده می‌شود.

طرز تهیه کلوچه خرمایی

مواد لازم

خمیر هزارلا۱ بسته
خامه قنادی۲۰۰ گرم
پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
پودر پسته برای تزیینبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی | شمسی خانوم
روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی | شمسی خانوم
سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی | شمسی خانوم
وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.

شمسی خانوم
روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

سپس شیرینی ناپلئونی ها را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

شمسی خانوم
اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.

شیرینی
شیرینی_ناپلئونی

طرز تهیه کیک کاستلا

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *