آشپزی

طرز تهیه نان تست خانگی

طرز تهیه نان تست خانگی | شمسی خانوم

نان تست فرانسوی یکی از سبک ترین و خوش طعم ترین نان هایی که در سراسر جهان بسیار پر مصرف است و در میان ایرانیان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است. این نان برای تهیه انواع ساندویچ و صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای تهیه نان تست خانگی (تهیه استارتر)

آرد فانتری 150 گرم
خمیر مایه 5 گرم
آب ولرم 150 گرم

مواد لازم برای تهیه نان تست

آرد نان فانتزی 350 گرم
شکر 40 گرم
نمک 5 گرم
خمیر مایه فوری 5 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 75 میلی لیتر
روغن مایع 50 گرم

طرز تهیه نان تست خانگی

مرحله اول

ابتدا باید یک خمیر استارتر تهیه کنیم برای این کار آب ولرم را به همراه خمیرمایه مخلوط کنید و آرد را به آن اضافه کنید سپس روی ظرف سلفون کشیده و با ماژیک علامت بزنید خمیر تا کجای ظرف آمده است سپس برای 20 داخل دمای محیط قرار دهید تا حجمش دو برابر شود یعنی از خط که با ماژیک کشیده شده است بیشتر شود سپس برای 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بماند.

مرحله دوم

استارتر را از یخچال خارج و داخل کاسه بریزید و به ترتیب آرد، شکر، نمک، خمیر مایه، تخم مرغ، روغن و شیر را اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید سپس با دست شروع کنید به ورز دادن خمیر آن را به سطح کار منتقل کنید اگر خمیر خیلی چسبنده بود مقداری آرد روی سطح کار بپاشید ولی مواظب باشید زیاد از حد آرد به خورد خمیر ندهید زیرا باعث افت کیفیت نان و در نهایت خشک شدن آن می شود.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را خوب ورز دهید سپس 20 بار آن را به سطح بکوبید در نهایت باید کشسانی خمیر زیاد باشد در ادامه خمیر را به شکل توپ دربیاورید و روی آن را برای 15 دقیقه بپوشانید تا کمی حجم بگیرد در ادامه خمیر را به سه چونه مساوی تقسیم کنید سپس سه تا چانه را در کنار هم در قالب لوف که از قبل چرب کردید قرار دهید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا خمیر حجم بگیرد.

مرحله آخر

ابتدا فر را 15 دقیقه با دمای 210 درجه روشن کنید تا گرم شود سپس قالب لوف را داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا نان پخته و پف کند سپس بعد از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید.

نکات کلیدی

  • برای اینکه نان تست بعد از پخت و برای نگهداری خشک نشود آن ها را برش بزنید و داخل نایلون نگهداری کنید.
  • آرد فانتری را می توانید از لوازم قنادی یا مغازه ها نان فانتری تهیه کنید.
  • به دلخواه می توانید روی نان را با آرد و آب رومال کنید سپس کنجد بپاشید.

آشنایی با خواص عرق آویشن
 آشنایی با خواص موز
Toast
نان‌تست

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.