مواد لازم برای تهیه ویفر خانگی
آرد قنادی | 1 و 1/2 پیمانه |
پودر قند | 3/4 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
اسانس دلخواه موز، توت فرنگی یا وانیل | چند قطره |
نان میکادو | 6 ورق |
طرز تهیه ویفر خانگی
مرحله اول
ابتدا آرد را داخل تابه ریخته و به مدت 10 دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود ولی اصلا نباید تغییر رنگ دهد سپس آرد تفت خورده را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید.
مرحله دوم
پودر قند را هم بع صورت الک شده روی آرد اضافه کنید و کم کم شروع به اضافه کردن روغن کنید دقت کنید بسته به جنس آردهای مختلف ممکن است کمتر روغن مصرف شود وقتی مواد به صورت مایع یکدست و روان درآمد کافی می باشد و نوبت افزودن اسانس مورد نظر است.
مرحله سوم
مواد را بلافاصله از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا ولرم شود حالا یک ورقه نان میکادو را روی سطح کار قرار دهید و یک لایه نازک از مواد فوق روی نان ریخته و با پالت خوب صاف کنید.
مرحله چهارم
همین طور لایه ها را به اندازه 4 یا 5 ورقه تکرار کنید و هر بار کمی مایع ویفر بزنید و هر بار خوب با دست لایه ها را فشار دهید تا بهم خوب چسبیده شوند حالا باید یک جسم سنگین روی ویفر قرار دهید و به مدت 3 الی 4 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا لایه ها خوب بهم بچسبند سپس با چاقو تیز یا اره به اندازه دلخواه برش بزنید.
نکات کلیدی
- اسانس را زیاد نریزید وگرنه مواد تلخ می شود.
- اگر مواد سفت باشد روی نان میکادو حرکت نمی کند و اگر خیلی روان باشد نان میکادو وا می رود.
- حتما مواد باید ولرم باشد نه خیلی داغ نه خیلی سرد.
- اگر مواد حین کار کردن سرد شدن یکم روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
- اگر دوست دارید ویفر شکلاتی داشته باشد 2 ق غذا خوری از آرد کم کنید و همراه پودر قند پودر کاکائو خود را اضافه کنید.
طرز تهیه بیسکویت جو خانگی
طرز تهیه شیرینی مشهدی
ویفر
بیسکویت
ویفرعالیه
وبسایتتون عالیه
👌👌🌹🌹
ممنون از شما بابت نظر صمیمانتون.