طرز تهیه پودینگ نارنگی | شمسی خانوم

طرز تهیه پودینگ نارنگی

پودینگ نارنگی یکی از دسرهایی است که با رسیدن فصل پاییز هر کسی هوای درست کردن آن به سرش می زند. درست کردن این دسر بسیار آسان است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه حلوای سیاه

مواد لازم

شیر1 لیوان
آب نارنگی1 لیوان
آب سردنصف لیوان
پودر ژلاتین2 ق غذا خوری
خامه صبحانهنصف بسته
شکر8 ق غذا خوری
زرده تخم مرغ2 عدد
وانیلیک پنس
رنگ خوراکی نارنجیبه مقدار لازم
نارنگیبرای تزئین

طرز تهیه پودینگ نارنگی

تهیه ژلاتین پودینگ

ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و صبر می کنیم تا اسفنجی شود. سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار می دهیم تا تمام ذرات ژلاتین حل شود. می توانید بمدت ۲۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰ درصد در ماکروفر قرار دهید.

مخلوط کردن تخم مرغ

شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط و با تند ترین دور همزن ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

اضافه کردن شیر

شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود و به جوش بیاد دقت کنید که شیر سر نرود. یا برای داغ کردن شیر از ماکروفر کمک بگیرید. وقتی شیر داغ شد به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم مخلوط کمی غلیظ شده و تخم مرغ ها داخل شیر داغ کمی پخته شوند.

مرحله آخر

مقداری از مخلوط فوق را با خامه رقیق می کنیم. (این کار باعث می شود خامه در دسر گوله نشود.) سپس به مخلوط مون اضافه می کنیم وقتی کرم خنک شد و از داغی افتاد نارنگی ها را شسته و پوست بکنید و با کمک آبگیر مرکبات آبش را بگیرید. سپس آب نارنگی را به مخلوطمون اضافه کرده و اگر کم رنگ بود کمی رنگ خوراکی اضافه کرده و داخل شات های تک نفره بریزید. و به دلخواه با نارنگی تزئین کنید و بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پودینگ نارنگی خودش را گرفته سپس میل نمایید.

نکته ها

  • می توانید تخم مرغ کامل استفاده کنید.
  • اگر رنگ خوراکی در دسترس نداشتید از زعفران استفاده کنید.
  • به دلخواه از مقداری اسانس نارنگی نیز می توانید برای تقویت مزه و طعم پودینگ استفاده کنید.

نارنگی
پودینگ

طرز تهیه ترشی سیر

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *