طرز تهیه کراکت پنیری فوق العاده | شمسی خانوم

طرز تهیه کراکت پنیری فوق العاده

کراکت پنیری ساده یکی از غذاهای خوشمزه است که بسیار سریع آماده می شود. کراکت معمولاً به خمیر نرمی گفته می‌شود که از مواد مختلف تهیه شده و با تخم مرغ و آرد، سوخاری می‌شود، کراکت با توجه به مواد مورد استفاده انواع مختلفی دارد. در ادامه طرز تهیه کراکت پنیری به دو روش آسان آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه کراکت پنیری ساده

سیب زمینی4 عدد
ژامبون100 گرم
پیازچه ریز خرد شده2 الی 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
آرد سوخاری1 پیمانه
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پنیر موزارلا یا پیتزا200 گرم
آرد2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کراکت پنیری

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را داخل آب قرار دهید و به مدت 40 دقیقه بگذارید تا آبپز شود سپس داخل آب سرد گرفته و پوستش را جدا کنید و بگذارید تا سرد شود. پیازچه را شسته و ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را بعد از خنک شده پوره یا رنده ریز بزنید. ژامبون ها را نیز به صورت ریز خرد کنید. حالا داخل یک کاسه پیازچه خرد شده را به همراه سیب زمینی و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آرد بریزید و مخلوط کنید.

مرحله سوم

دست های خود را کمی چرب کنید یک تکه از خمیر برداشته و در دست به آن حالت دهید و کف دست پهن کنید بعد مقداری ژامبون خرد شده و کمی پنیر رنده شده یا تکه ای داخل آن قرار دهید و آن را خوب ببندید مانند دوک هیچ درزی نداشته باشد که در موقع سرخ کردن مواد خارج نشود.

مرحله آخر

تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آرد یا همان پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و بعد کراکت ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ که از قبل آماده کردید سرخ کنید تا طلایی شود سپس به روی کاغذ روغن گیر قرار دهید و بعد با کمی جعفری تزئین و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی

  • می توانید از آرد سفید یا آرد سمولینا برای تهیه این کراکت استفاده کنید.
  • به دلخواه می توانید از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.
  • سیب زمینی ها حتما خنک شده باشند سپس پوره کنید زیرا باعث شل شدن مواد می شوند.
  • اگر زمان کافی دارید کراکت ها را وقتی آماده کردید نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت خود در موقع سرخ کردن از دست ندهد.

طرز تهیه  کوفته سیب زمینی پنیری
طرز تهیه پاستا خامه-ای زعفرانی
پاستا
پنیر پیتزا

یک پاسخ به “طرز تهیه کراکت پنیری فوق العاده”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *