مواد لازم برای پاستا خامه ای زعفرانی
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 5 حبه |
خامه صبحانه | 1/2 پیمانه |
پاستا فتوچینی | 1 بسته |
آب مرغ | 1/2 پیمانه |
کره | 1 قاشق غذا خوری |
زعفران آب شده | 1/4 پیمانه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا خامه ای زعفرانی
مرحله اول
ابتدا فیله مرغ را بدون اینکه برش بزنید کمی بین نایلون بکوبید تا کمی نازک شود سپس به آن نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و داخل تابه کره را ریخته و بگذارید داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله دوم
حالا مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید و پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل همان تابه مرغ تفت دهید حالا سیر ها را پوست گرفته و رنده یا پوره کنید و به همراه پیاز تفت داده تا عطر سیر بلند شود.
مرحله سوم
آب مرغ و زعفران آب شده و خامه صبحانه به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید تا مواد جوش بیاد سپس سینه های مرغ سرخ شده را داخل سس قرار دهید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم سس بجوشد.
مرحله چهارم
داخل یک قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی نمک و روغن بریزید و رشته های فتوچینی را بدون خرد کردن داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا نرم شود سپس آبکش کنید.
مرحله پنجم
حالا پاستا تهیه شده را داخل بشقاب ریخته و سس غلیظ شده را روی آن بریزید و یک عدد سینه مرغ را که با چاقو برش زدید روی پاستا قرار دهید سپس با کمی جعفری تزئین و سرو کنید.
نکات کلیدی
- بجای خامه از شیر نیز می توانید استفاده کنید.
- از انواع پاستاهای فرمی می توانید استفاده کنید.
- اگر کمی گرانولا سیر یا موسیر دارید نیز می توانید استفاده کنید.
- 1/4 پیمانه باید مخلوط آب و زعفران باشد.
طرز تهیه پاستا کدو سبز با گوشت
طرز تهیه پاستا پنیری با قارچ و شیر
پاستا
پنیر پیتزا
عاااااالی و خوشمزه
وایی خیلی خوب بود ممنون از سایت خوبتون