آشپزی, غذای اصلی

طرز تهیه پاستا خامه ای زعفرانی

طرز تهیه پاستا خامه ای زعفرانی | شمسی خانوم

مواد لازم برای پاستا خامه ای زعفرانی

سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 5 حبه
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
پاستا فتوچینی 1 بسته
آب مرغ 1/2 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
زعفران آب شده 1/4 پیمانه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا خامه ای زعفرانی

مرحله اول

ابتدا فیله مرغ را بدون اینکه برش بزنید کمی بین نایلون بکوبید تا کمی نازک شود سپس به آن نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و داخل تابه کره را ریخته و بگذارید داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله دوم

حالا مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید و پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل همان تابه مرغ تفت دهید حالا سیر ها را پوست گرفته و رنده یا پوره کنید و به همراه پیاز تفت داده تا عطر سیر بلند شود.

مرحله سوم

آب مرغ و زعفران آب شده و خامه صبحانه به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به پیاز و سیر اضافه کنید و بگذارید تا مواد جوش بیاد سپس سینه های مرغ سرخ شده را داخل سس قرار دهید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم سس بجوشد.

مرحله چهارم

داخل یک قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس کمی نمک و روغن بریزید و رشته های فتوچینی را بدون خرد کردن داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

مرحله پنجم

حالا پاستا تهیه شده را داخل بشقاب ریخته و سس غلیظ شده را روی آن بریزید و یک عدد سینه مرغ را که با چاقو برش زدید روی پاستا قرار دهید سپس با کمی جعفری تزئین و سرو کنید.

نکات کلیدی

  • بجای خامه از شیر نیز می توانید استفاده کنید.
  • از انواع پاستاهای فرمی می توانید استفاده کنید.
  • اگر کمی گرانولا سیر یا موسیر دارید نیز می توانید استفاده کنید.
  • 1/4 پیمانه باید مخلوط آب و زعفران باشد.

طرز تهیه پاستا کدو سبز با گوشت
طرز تهیه پاستا پنیری با قارچ و شیر
پاستا
پنیر پیتزا

 

شامپو رزماری بیوآکوا تقویت کننده و ضد ریزش مو 250 میل

129,000 تومان
افزودن به سبد خرید
فروخته شده:190
باقی مانده:10
بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “طرز تهیه پاستا خامه ای زعفرانی

  1. سیما گفت:

    عاااااالی و خوشمزه

  2. سارا گفت:

    وایی خیلی خوب بود ممنون از سایت خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *