مواد لازم برای تهیه کماج تابه ای
آرد برنج | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 ق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | 3 ق غذاخوری |
شکر | 3/4 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
زعفران | 1 ق چایخوری |
پودر نارگیل | 1 ق مرباخوری |
بیکینگ پودر | 1 ق غذاخوری |
گلاب | 1/4 یپمانه |
پودر هل | نوک ق چایخوری |
طرز تهیه کماج تابه ای خانگی و ساده
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ و ماست را با هم داخل یک کاسه ریخته و با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود در ادامه آرد ها را به ترتیب روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
به ترتیب شکر و گلاب و شیر و بیکینگ پودر و پودر نارگیل و زعفران و هل را افزوده و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شوند به همین راحتی و بدون همزن مواد کماج آماده شده است.
مرحله سوم
داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس همه مواد را داخل تابه بریزید و خوب سطح آن را صاف کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید و درب تابه را قرار دهید تا شروع به پف کردن کند وقتی یک طرف کماج پخته شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
مرحله چهارم
در انتها کماج را از تابه خارج کنید و داخل ظرف قرار دهید و حالا به دلخواه می توانید از قبل مقداری شربت تهیه کرده و کمی شربت اضافه کنید و صبر کنید تا جذب کماج شود و یا می توانید به صورت ساده با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.
نکات کلیدی
- آرد برنج جایگزین ندارد.
- برای سرخ کردن طرف دوم نیازی نیست درب تابه را بگذارید.
- می توانید با ملاقه از مواد داخل تابه ریخته و مانند پنکیک مواد را سرخ کنید.
- ماست حتما باید چکیده باشد.
- بسته به ذائقه خود می توانید شکر را تا 1 پیمانه بریزید.
- مایع کماج باید مانند کیک غلیظ باشد در غیر این صورت 2 ق غذا خوری آرد بریزید.
- از تابه نچسب استفاده کنید و می توانید اصلا تابه را چرب نکنید.
طرز تهیه قلیه بادمجان گیلانی
طرز تهیه املت ذرت و قارچ
تاسکباب
کباب تابهای
ممنون از غداهای متنوع و خوشمزتون
عالیه
ممنون از شما بابت نظرات خوبتون